Petya79
2014.10.27
|
|
0 0
20794
|
"No, most hogy napközben 10 fok körül alakul, illetve éjjel már fagy is várható, akkor mégis a téli habot vegyük?"
A teljes kötési idő 20 fokos hőmérsékleten 2-3 óra. 10 fokon biztosan elnyúlik ez az időtartam, de nem gondolom, hogy ennek a többszöröse lenne. Ha bizonytalan vagy, hívd fel nyugodtan bármelyik gyártó technikusát, ők készségesen válaszolnak a kérdéseidre.
"...úgy néz ki rám testálódik ez, merthogy a Soudal Click and Fix-et vennénk, ami nem alap, így valszeg nekem kell megvenni."
Vigyázz! A Click & Fix nem maga a purhab, hanem a Soudal bajonettzáras szabadalma. A Click & Fix-es rögzítésű PUR habok csak az ehhez alkalmas Soudal Click & Fix pisztollyal használhatók. Ha Te vennéd a purhabot - aminek szerintem nem sok értelme van -, akkor célszerűbb lenne a klasszikus menetes pisztolyhabot venned, mert nem biztos, hogy a beépítőknél lesz Click & Fix pisztoly.
"A jövő héten annyiból változik az időjárás, hogy éjjel nem lesz vagy, viszont esősebb lesz. Szóval téli hab a javasolt?"
Ha biztosra akarsz menni, vehetsz téli/4 évszakos habot, de mégegyszer: ennek leginkább 4-5 fokos hőmérséklet alatt indokolt a használata.
|
Előzmény: batagy (20788)
|
|