Tom35Tom Creative Commons License 2014.10.24 0 0 8

Szia!

 

Megjegyeztem egy életre, hogy nem utalok senkinek előre!!!!! Egy nagy lecke volt!

Több éve internetezek, vásárolok és megbízok. SOHA nem vertek még át! Ez volt az első és egyben remélem az utolsó eset!

Nem tudom milyen fórumokon ki ír, ki-kinek adja ki magát? Milyen összefonódások vannak bűnözők között. De kezdem sejteni.

Te tényleg azt hiszed, hogy gazdag, csiliárdos embereket húzol le??? Lehet igazad van, ők is nézik az apróhirdetés újságot.

De belekeverednek olyanok is mint én. Akinek nem esik jól ha a magát mai Rózsa Sándornak, vagy éppen Robin Hoodnak gondoló

Veres Bandi megkopaszt. Az iskolában a gyerekek samsung, iphone telefonokkal villognak az én gyermekemnek egy sok éves kis sony telefonja van. Állandóan a táskában van. Nem meri elővenni.

Karácsonyra könyörgi, kéri, hogy neki is lehessen érintős telefonja. Ígértem neki egy használt iphone-t. Beállítottam a keresőt, ha felraknak egyet, akkor megnézem megveszem és majd karácsonyra megkapja.

Tudod bazdmeg amikor hoztam haza a suliból mondtam neki, hogy holnapra küld egy bácsi egy ajándékot amit majd később kapsz meg!! Ha láttad volna az örömöt a szemén most elkaparnád magad!!!

Mikor este rájöttem, hogy nem lesz neki telefon, de nem csak másnap hanem karácsonykor sem, kibaszott mérges lettem. Azóta sem mondtam el neki. De egyszer eljön a pillanat amikor meg kell tennem.

Elmondom neki, hogy volt egy barom aki apát becsapta, de nagyon. Igaz apa is fasz volt, de át lett baszva a palánkon rendesen.

Tudom jól, hogy nem fogod visszautalni a pénzt, hisz valószínű azt sem tudod melyik átbaszott ember vagyok. Miért is tennéd? De álljon itt neked ez a történet amit Jól véss az eszedbe!!!!!

 

Előzmény: mivanember (7)