ISIS/002 Creative Commons License 2014.10.22 0 0 2177

Szia László2!

 

Nálunk "csak" a szigetre eljutás a kérdés, mert mi 5 napos búvárcsomagot vennénk, így nem kellene az ottani napokra hajót bérelnünk. 

A gh a honlapján a Nabucco Resort búvárbázisát ajánlja, ami elvileg egy német bázis ( habár valahol meg azt olvastam, hogy svájci :-)  )

 

Esetleg meg tudnád nekem kérdezni a házaikatól, hogy szerintük hogy lehetne 5 főre megoldani a hajós transzfert ?

 

( én már írtam nekik a múlt héten, de még nem "egyezkedünk" - igaz válasz kaptam már tőlük , mivel majd csak márciusban megyünk, így még korainak tartanám, hogy részletekbe menően levelezgessünk ill. kifizessem a szállást )

Szóval sétával elérhető a falú  ?, met ők azt írták, hogy érdemes motort bérelni ( no... hát én olyanra fel nem szállok, akkor inkább gyalogolok  :-) ...egyszerűen annyira félek rajta ... )

 

 

A losmen  az egy szállás fajta arra?? Bocsánat, de nem vagyok még perfekt :-)  Indonéziá-ban ...:-)

 

Félre értettél, én az általad, korábbi beírásodban említett Raja Ampat-i szállás és ezen szállás közti  külömbségre tedd megjegyzésedre kérdeztem rá. Az alábbiakat irtad :

 

"Sokkal több tapasztalatunk még nincs itt, de az már körvonalazódik, hogy nem egy Raja Ampat, ahol ráadásul a Koranu Fyak homestayben az 50 dolcsiban benne volt a fenséges 3* kaja és korlátlan ivóviz/tea/kv. "

 

Tehát én ezt kérdeztem, hogy csak az étkezés a külömbség? Ugye itt normális matrac van ill. azt irták, hogy saját kis fürdő van a házhoz.  Mi egyébként arra gondoltunk, hogy az egyik 4 fős házikót vennénk ki + egy 2 főset, így osztanánk el az 5 főt, mivel gondolom a 2 fős nagyon picike , hogy egy pót fekvőhelyet berakjanak?

Előzmény: László2. (2176)