László2. Creative Commons License 2014.10.22 0 0 2176

Szia ISIS/002,

Szerintem a taxi nem gond ötnek, különbözõ méretü terepjárók ezek, és ha kell, a csomagokat felteszik a tetõre. Berau és Tanjung Batu között elég türhetõ azt út, csak állati kanyargós, és emiatt tart 2,5 óráig az amúgy légvonalban nem nagy táv.

A guesthouse motorcsónakja szinte biztos, hogy kicsi 5 embernek csomagokkal. A legtöbb amit láttunk, szintén ilyen felépítésü, a hátsó padon 3 elfér, de elõl a kormány mellett 2 ember elég bajos lenne. A csomagok meg a két pad közötti részen, és a csónak pattog mint a ménkü.

Azért persze vannak nagyobb szerkezetek is, de a gh-é nem ilyen. A gh csónakjával kirándultunk, de volt aki Derawanról rendelt búvárkodásra hasonló árért.

A kaja szuper, izletes, és az adag semi kicsi. Eddig grillezett halat és édes-savanyu csirkét próbáltunk, mindkettõ nagyon izlett.

Ma lesétáltunk a Paradise Resort felé, és a mellette lévõ faluba. Láttunk egy Losment, helyi turistákkal megpakolva. Ha arra válaszoltak amit kérdeztem (ez Indonéziában sohasem biztos), akkor hasonló árban benne a 3*kaja.

A falu egyébként meglehetõsen puccos, nem ilyennek képzeltem egy halászfalut. Amikor megláttuk az elsõ házakat, azt hittük ez már a resort lesz.. Találkoztunk egy olasz sráccal, aki azt mondta itt szált meg egy peginapanban, de nem tudom ez az a bizonyos losmen volt e..

Előzmény: ISIS/002 (2170)