riminyák Creative Commons License 2014.10.21 0 0 1004

A fijú igen tehetséges, müvelt látni írni még ahogy, de hanta az igen! A szemét jenkik meg hogy odavannak hogy csaló..meg ilesmi! Hogy elsikál mindent a nagy testvér a felcsúti...meg jogállam..Biztos vicc az egész! Lehet egy rémálom kezdete? Fatornyos kuckó meg van még?

 

Rogán Antal szerint élete nyitott könyv és könnyen levezethető, hogy hogyan lett pénze egy második kerületi luxuslakásra, nekünk mégsem sikerült levezetnünk a vagyonnyilatkozatai alapján. A képviselő ugyan valóban sokat keresett az elmúlt tizenöt évben, úgy tűnik ebből alig sikerült megtakarítania. A felvett hatalmas hitellel együtt sem látszik, hogy honnan volt pénze egy becslésünk szerint 90 milliós lakásra 2009-ben.

Az elmúlt napokban két vagyongyarapodást tükröző módosítás is történt Rogán Antal képviselői vagyonnyilatkozatában (pdf). Az első módosítással a Belváros-Lipótváros polgármesterének, a Fidesz frakcióvezetőjének tulajdonrésze saját, 2009-ben vásárolt második kerületi lakásában 74,5 négyzetméterről 149-re nőtt. Nem sokkal később jött a második változtatás, miszerint Rogán egy téli kert és egy folyosó beépítésével 185 négyzetméterre növelte a lakást, amikor a második gyermeke született 2012-ben.