W.L. Creative Commons License 2014.10.21 0 0 2168

A repjegyarak a telitettsegtol fuggnek, de Komodo ugye nepszeru uticel, es sajna a jegyarak az utobbi idokben mindenfele eleg magasak. A Bali-Probolinggo vonalra szerintem busz siman bevallalhato, vannak jobb cegek is. Amugy Surabaya repteretol taxi Probolinggoig talan 400.000 korul, Bromoig (csak oda) asszem 5-600.

 

Azert en ezt a Probolinggoban alvast meggondolnam, kiveve ha este ertek oda. A varosban semmi latnivalo nincs, es onnan indulva meg korabban kelhettek ha a napkeltet akarjatok latni, es nyilvan onnan dragabb a kocsiberles is. A szallas nyilvam olcsobb Probolinggoban, de egy ejre en inkabb bevallalnam CL ocskabb vagy dragabb helyeit, mert akkor mar napkozben is nezegethetitek Bromot a falubol a nagy krater peremerol, vagy koszalhattok a kornyezo hegyi falvak es foldjeik kozt.

 

Ha Bromo utan Krakatau a kovetkezo uticel, akkor  Surabaya- Jakarta vonalat mindenkepp repulni erdemes. Delelotti indulassal estere Caritaban kene lennetek. Krakataura berelni kell hajot/motorcsonakot, de nemi szerencsevel erre osszeszedheto ott egy csapat - en is ugy mentem.

Előzmény: tem01 (2166)