Vgyuri Creative Commons License 2014.10.17 0 0 28184

 

A Mitac soha nem mondta, hogy örök élet meg 1 napig lesz friss térkép hozzá mert megvetted a készülékét.

 

Miért. A Milka csokoládégyára kötelezettséget vállalt, hogy a csokijától nem kapsz halálos ételmérgezést? Vannak jogos szakmai elvárások, tehát egy navigációs eszköznek tudni kell korrekten navigálni. Egy négyéves térkép, amiről hiányzik a magyar autópálya hálózat fele, az összes újabb Duna híd, az nem alkalmas korrekt navigációra. Amelyiknek hiába adod meg a 2-3 éve átadott/átnevezett utcát, az nem alkalmas navigációra.

 

A Mitac a forgalomba hozáskor megmondta, hogy hova kell menni a térképfrissítésért és mennyit kell fizetni. Tehát ígért térképfrissítést egy elvárható időtartamra, nem mondta, hogy 2 év múlva megszűnik.

 

A navigációs rendszereket nem olyanok számára csinálják, akik ötösre szigorlatoztak közlekedésföldrajzból. És abban is biztos nem tanították a debreceni Tisza István utcát.

 

Az a Garmin, igaz az ár kissé másabb...

 

Senki sem mondta, hogy a Mitacnak ingyen kell örök életű térképet biztosítani. De semmit nem ajánlani és még be is perelni azt, aki a Mitacon kívüli úton kívánja a korrekt térképet biztosítani, ahelyett hogy levélnehezéknek vagy diótörőnek használná a Garminnál nem sokkal olcsóbb kütyüt, az nonszensz.

 

 

Előzmény: 95xf (28183)