Barry Unger Creative Commons License 2014.10.15 0 0 316184

Nekem nincs javaslatom. Az, amit ezen a két meccsen csináltunk, vagyis, hogy viszonylag stabil a védekezés, az jó kiindulási alap. Erre fel kell építeni egy támadójátékot.

Játékosokkal kapcsolatban: Nem láttam annyiszor játszani az elmúlt 1 évben az említett játékosokat, hogy legyen javaslatom. 1-2-3 meccs alapján nem lehet őket megítélni. Szerintem össze kell rakni az egyes csapatrészeket, definiálni, hogy mi a feladatuk, és megnézni, hogy az adott feladatkörre ki a legalkalmasabb. Ezek közül a védelem közepe a Juhász - Korcsmár, vagy a Juhász - Kádár kettőssel sztem rendben van. A szélek (szélsőhátvéd + szélső) nincsenek rendben, és nem is látszik, hogyan lesz rendben. És itt sztem nem csak a szélsővédők jelentik a problémát, hanem az is, hogy a legjobb szélsőink igen gyengék védekezésben. A középpályán körvonalazódik a vkp (Elek/Pintér) - Tőzsér - Gera felállás, ami sztem jó lehet, de itt le kell osztani a szerepeket. A csatársorban meg Szalai van. A többi nála is lényegesen gyengébb.

Előzmény: Netuddki_m (316178)