jameslgt91
2014.10.15
|
|
0 0
316074
|
Legkönnyebb dolog fikázni azokat, akik reálisan próbálják értékelni a tegnapi meccset, és egyes játékosok rossz teljesítményét. A lényeg a győzelem, én is megmondtam.10 lövésünk volt, nekik 8. Veszélyes volt 2 Tőzsér átlövés, + 1 kapusról kipattanó labda az egyikből, 1 Dzsudzsák szabadrúgás. Szalai gólja nagy védelmi hiba volt, teljesen egyedül maradt. Nekik 1 veszélyes lövésük volt, mingyárt az elején. De végig benne volt a meccsben az, hogy egy középre érkező labda pont úgy pattan, hogy gól rúgnak belőle. A sanszot felkínáltuk nekik párszor, azzal, hogy területet hagytunk nekik, és a széleken néhányszor elég szépen elmentek. Nekünk pl. ez sem sikerült egyszer sem. Szalaitól a gólt nem lehet elvenni, jó helyen volt, szerencséje is volt. Ezen kívül semmit nem mutatott. Gerát már kielemeztem. Aki ezek után is elvan ájulva tőle, annak szívesen összevágom ebből a meccsből az összes olyan szitut, amiben a labda hozzá került. Megnézzük mihez kezdett ilyenkor, szánalmas lesz a végeredmény előre elárulom. Azért mert fikázom őket, nem azt jelenti, hogy nem szeretem őket, én csak reálisan látom a teljesítményüket. Simon játszatása meg teljesen haszontalan volt tegnap. Megvan a 3 pont, de lássuk már reálisan...végig benne volt, hogy nem nyerünk, nekünk kellett félni, ők irányították a játékot, szebben játszottak, jobban akartak. A finnek ellen sokkal támadóbb foci kell. |
|