Chopper63 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3039

Sziasztok.

Nemrég értem haza.Visszafele kezdtem el olvasni a napi irásaitokat,és most értem hozzád pom-pom57!

Annyira kibaszottul,kurvára nem vagyok vicces hangulatomban,hogy sirva olvasom az irásod azon részét..Nem vagyok-e troll..???!

Hát bennem megáll az ütő.Ki az a lökött barom állat,aki kitalál olyat,amit én leirok nektek,mit mond orvos vagy pl a gyógytornász!

Olyan rohadtul el vagyok keseredve,arra nincs se szó,se betű.Nem tudom,semmit nem tudok,hogy a kutya lószarba lehet ilyeneket mondani.Alapból látják rajtam,leirhatatlanul fosul néz ki a lábam,a sebem,hangulatom a halál fenekén.

Én soha nem tudtam ,és nem tudok igy bánni az emberekkel.

És nem vagyok se troll,se semmi fostalicska,csak egy nyomorult,aki szeretné,a lába megmaradjon!!!

Egyik esetem:Rák beteg idős bácsika lánya keresett meg telefonon,látott egy előadáson,nagy nevű előadó után a történetemmel,és szeretne velem találkozni.

Azon az előadáson annyian voltak,és nálam is annyian álltak sorba,nem birták kivárni,a bácsika tudjon velem beszélni.Természetesen,mondtam,találkozhatunk.

épp egy temetésről érkeztek,és útba ejtettek.Nem tudtam mire számitsak,a bácsi milyen állapotú,de készitettem neki is mint mindig a betegeknek,ismerősöknek picike ajándékot,agykontrollal kezelve:Fájdalomcsillapitásra kezeltem.

Eljött az adott idő,lementem a parkolóba.Nagyon szeretek betegekkel találkozni,de más betegség csoportot tartok össze,de nem zárkózom el a rák betegektől sem.Lelkileg ez viszont a nagyon nehéz kategória.A kocsiban édesanya,a beteg férj,és lányuk ült.A bácsi nagyon rossz állapotban.Alapból,rák betegeket Tilos elvinni temetésre,még akkor is,ha ők maguk kérik!Nos ez a bácsi,ennek a bácsinak a hangja,a tekintete,a kézfogása,úgy ivódott belém,arra nincs szó..

Beszélgettünk,csillogott a szeme,és boldog volt,mert találkozhattunk személyesen,egy túlélő kezét megfoghatta,amely reményt adott neki..nagyon nehéz volt,hogy ne sirjak.Annyira érezhető volt,közel a vég..A kérdése ami igy szólt:Tessék mondani,van rá esély,hogy meggyógyuljak?Mit lehet erre diplomatikusan válaszolni::

Csak ennyit remény mindég van,és a remény hal meg utoljára.Nem remeghetett a hangom,hitet,reményt kellett sugároznom..de a bácsit a család,már túl későn hozta el hozzám.A temetésen való részvétellel,a  sorsát is megpecsételték..

Mi a lényege ennek a történetnek,aminek a folytatása sem semmi..és szörnyű..

De azt hagyjuk most!

Én ugyanigy állok itt előttetek,és most én várok segitséget,iránymutatást Tőletek.Egy könyvet már megirtam,most a folytatását kezdeném lassan,hogy életem összes műtétjének a borzalmát leirjam.Ezek közé tartozik az is amit eddig átéltem a térd műtétemről..és olvashattátok,olvashatjátok a történéseit!

Nem kitaláció..ez a rohadt mocskos VALÓ VILÁG!!Lehet én sem hinném el,ha nem velem történne..gyermekem is totál le van döbbenve a történéseken..Rég sirtam annyit,mint mostanában,pedig nem vagyok gyenge szaros mócsing!

Én meghallgatok mindég mindenkit.Tőlem telhetően segitem az embereket tudásommal,néha bizony még gyógyszereket is küldtem rászorulóknak...De most én vagyok randa nagy szarban!!

Lábam..szarul van!

Arzeen03!!Tehát szarul van a lábam.Kb 5 perc torna volt,mert forró lett a térdem.Ennyi.

Ha gondoljátok,én inkább nem irok többet....Most ha valamit még viccnek szánnának is..nem értem,mert a hangulatom csapnivaló.

Előzmény: pom-pom57 (3015)