Jahno Creative Commons License 2014.10.14 0 0 19328

Rómába készülő ismerősöket előtte este készítettem fel gyorstalpalóval, de ugyanígy volt némi helyezkedés itt-ott. Néha én is elmegyek és majd lesz valami, meg helyi katalógusból tájékozódás, de azért majdnem bementek Rómába autóval és majd lesz valami. Róma Passról nem sokat hallottak, szállást enyhén világvégén találtak, semmi optimalizálás, azt sem tudták mi az az Angyalvár... Előtte Velencét szerették volna útbaejteni, szállás valahol a reptéren túl. Mondom jahh, Velence nem a kedvencem, de itt a parkolóház, végén kimész a "busz"-hoz, napijegy a pénztárban, jó lesz. És ha teheted, akkor Muránó nekünk pld. bejött, válogassatok...

 

Eleve annyival, hogy Róma Pass, majd Angyalvár/Colosseum/Palatinus-Fórum ingyenes/gyors belépés már egy szép segítség mindenkinek, aztán ez még csak a kezdet.

 

Passz. Ezer éve Veronába mentünk tudatlanul, azóta sokat fejlődtünk, Párizsra olyan tervet raktunk össze előre, mint állat, működött is. Minimum a belépőkkel sakkozni kell, mert van ami hétfőn szünnapos, kivéve ami kedden, ott speciel a Louvre szerdán vagy melyik nap este 10ig ovlt nyitva, így késő délután is be lehetett esni, utána este csavargás, aztán másnap is vissza lehet menni. És így tovább.

 

Tavasszal lesz egy rövid London, ott csak utazást veszünk, most az ingyenes cuccokra gyúrok, alapban a tudományos múzeum, British múzeum ingyen van, családi belépő a Towerbe 14 font. Ezzel majdnem el is ment egy nap, szépen összevésem mi érdekel, egyik este asszonnyal átnézzük, kihúzzuk nagy részét, nyitvatartás/google útvonalak optimalizálása, telefonra kereshető metró térkép és kész. Ha jó kedvem van, akkor pár pontot előre beverek GPSbe is :-) Aztán ha esik, akkor el lehet menni hosszabb témájú fedett helyre, és így tovább.

Előzmény: geodo1 (19325)