gurabli Creative Commons License 2014.10.09 0 0 2919

Meeeekkora:)))))

Ez mellett tényleg nehéz labdába rúgni. Etették volna fénnyel, az segített volna, amatőrök!

 

No, nem poénkodok tovább, mindenki abban hisz, amiben akar, szíve joga. Nem is akarok gúnyt űzni belőle, de amikor komoly a baj, rettentően zavar, hogy mások komoly anyagi hasznokat akarnak húzni a pipamocsokból. vagy éppen az elkeseredett, reményt vesztett emberekből csikarnak ki pénzt.

 

Sosem felejtem el, amikor édesapámat elvittük isiásszal egy csontkovácshoz, aki komoly hírben állt, majd végül csak ott a helyszínen derült ki, hogy valamilyen sámán, de ha már ott voltunk, akkor édesapám is azt mondta, hogy legyen, kíváncsi rá, ugyan mi jön ki ebből az egészből (fájdalmai ellenére nem veszítette el mái napig a humorérzékét). Szerencsére nem engedte nyomkodni, mert szólt, hogy ez fáj és nem engedi tovább, ezért valamilyen szellemi síkon folytatták tovább a szeánszt. A végén elhangzott egy olyan mondat is, hogy segít ez majd, meglátja, csak hinni kell benne, de nagyon. Kint édesapám mesélte a történteket, majd mondta, tudod fiam, hinnék én benne, miért is ne, ha ez segítene, de ha egyszer nem hiszek? Na erre mondjon valamit a sámán:)

 

Mellesleg, ha már ilyen témáknál tartunk: olvastam a Rolling Stone-ban pár éve egy nagyon komoly interjút. Téma: gyógyszermaffia, lobbi, stb. Egy vezető gyógyszervállalat (Pfizer?) embere mesélt igazán érdekes dolgokat. Rengeteg érv hosszas vita tárgya lenne, de a homeopátiás szerekről elmondott véleménye volt az, ami igazán megfogott: mi (gyógyszergyártók) lennénk a legboldogabbak, hogy ha ezek valóban és komolyan gyógyító hatású készítmények lennének. Gyakorlatilag ingyen előállítanánk, minimális ráfordítással a hatóanyagokat, adnánk neki egy fantázianevet, majd komoly haszonnal értékesítenénk. Ami bizonyítottan hatásos, azt már rég átemeltük a kínálatunkba, illetve folyamatosan figyelik a "piacot". Gondolják, hogy mi néznénk tétlenül, hogy egy puffasztott rizs milyen sikeresen kezeli az influenzát?

Előzmény: _chillout_ (2908)