rámenős Creative Commons License 2014.10.09 0 0 14378

Tegyük egy kicsit élővé ezt a topikot.

 

Most a kampány hajrájában szeretném megosztani néhány észrevételemet.

 

Mint írtam indultam a képviselői helyért. Tényleg abszolút függetlenként. Gondoltam rászánok 25-30 ezer Ft-ot a nyugdíjamból. / 3 ezer szórólap + postai terjesztés. /

Hát erre már nem volt szükség. Elvéreztem az ajánlásgyűjtésnél. Meglepően sok hibás ajánlást kaptam amit nem fogadott el a bizottság. Sokkal több tartalékot kellett volna begyűjteni. Leellenőrizni nem tudom, hogy hol volt a hiba. Azt mondják, hogy sokan direkt hibásan írják az adataikat. Ezt nehezen tudom elképzelni, mert csak ismerősökkel , vagy általuk ajánlottakkal találkoztam. Nem volt érdekükben, hogy átverjenek.

A kampányról:

A fidesz nem tart kampánygyűlést. Bocsánat, az otthontárnokon. Nyilván el akarja kerülni az ilyenkor felmerülő kínos kérdéseket. Hát hölgyeim és uraim a nyíltság és egyenesség nehéz dolog. Itt van ez a csatorna ügy. Mindenről beszélnek a honlapjukon, de sehol nem látok egy elszámolást. Ennyibe került, Ki, miért mennyit fizetett. Csak a könyvelőt kell kérdezni. Bevétel-kiadás rubrika. Ha ez titkos, háááát ott valami gáz van.

ilyenkor mindig előkerül, hogy befektetőket kell hozni. Hova? Az önkormányzatnak egy négyzetméter ipari területe sincs. Mind magánkézben van. Kiében? Miért nem tudjuk, hogy kivel tárgyalt a Kerox? Miért ment Sóskútra? Ki akart meggazdagodni rajtuk? 

Nagyon klassz cikket olvastam a facebookon a kampányvádaskodásokról. Ott is kérdezgettem ilyen nyilvánvaló dolgokat. Azonnal törölték az egész linket. Nyíltság?

A Tárnokhír tele van az eredményekkel. Csatornázás, bölcsőde, stb. Más vidéki lapokkal ellentétben egy ellenzéki cikket sem olvashatok. Sárváron pl ott jelent meg az MSZP és a Jobbik kampányfelhívása.

Félreértés ne essék, nem ledorongolni akarom a tárnoki közéletet. Csak a zavaró dolgokat vetem fel.

Folytatom majd a többi formációval.