TiSZTELT vÁCDUKAI lAKOSOK .
Megváltoztattam a nick nevem,mert úgy gondoltam ezentúl jobban felismerhető leszek,nemúgymint a Nagybíró néven beíró,vagy azok csoportja .
Mivel jelöltettem magam a képviselő választásra,ezért néhány tervem,elképzelésem őnökkel
meg kivánom osztani.
Valamikor régen a faluban működött egy ún. T .SZ. mellék üzem ág.Csak végig kell nézni a falu útjait,mert a kapuk,kerítések zöme még abban az időben itt készültek. Én akkor a Lőwy S. Gép.Ip. Tech.oktattam,és mint vizsgáztató jelen voltam a betanított helybéli lakosok vizsgamunkáinak kiértékeléséből. Tiszteletük jele képpen kaptunk mindenféle ajándékokat.Jelen esetben nekem egy búsuló juhász réz domborítás jutott. MEGVAN .a mai napig.!
-Én arra is gondoltam,hogy fel lehetne frissíteni a régi műhelyt,személyzetet lehetne alkalmazni,
,mert a vizsgázók között még hölygyek is voltak,igaz betanított hegesztők.Itt van ez a sok állástalan munkanélküli lakos,velük télen mi lesz ??
Ahogy szépül a falu úgy az új beköltözőknek a kerítését,korlátját,lépcsőjéT teraszát stb. ez a csapat költségvetés,árajánlat,kivitelezés útján meg tudja valósítani. Mindenki otthonában tud kőműveskedni,miért nem lehetne ezt hasznosan pénzért végezni,és nemcsak füvet nyírni!
-Miért nem lehetne megoldani egy kirakodó (csere-bele ) piacot,ahol a felesleges zöldséget. hagyma, krumpli stb ,befőtt,savanyúság,műszaki dolgok,gépek,szerszámok,egyéb el lehetne cserélni,avagy pénzért eladni ?? Minden adott hozzá,helyiség is lenne ! Közel van a karácsony
sok embernek némi ruhaneműre ,főleg meleg holmikra lenne szüksége .Nem kellene a konténerben tárolni,ahol csak dohosodna,mert azt már még kimosni sem érdemes .
-Önkormányzat saját telkén műveltethetne a munkanélküliekkel veteményes kertet, el tudná látni az ovodát és az iskolát zöldséggel.
-Miért nincs a faluban megfelelő híradás a történésekről.? Helyi videó ,hír szolgáltatás stb.
Ez nem ütközik jogszabályba,csak a résztvevők engedélye szükséges írásban !
-Miért nem járnak a régi képviselők az emberek személyes megkeresésükkel a lakásokba,mert nálam még senki sem tette tiszteletét.Honnan szereznek így információt az emberek ügyes-bajos dolgaikról ? Kicsi ember-kicsigond?? Ez nem mindig igaz,mert minden gond gond,kinek mekkora.?
Bocsánat ,hogy Önöket ezen elképzeléseimmel zavartam,vagy ha úgy gondolják fárasztottam,de Én ebben hiszek,mert csak jót akartam.
Tisztelettel:Hajdu László képviselő jelölt.