csabamigo Creative Commons License 2014.10.03 0 0 3428

Sziasztok!

A Mitsubishi klub fórumán már írtam,hogy vettem 1 Carisma GLX-et.DE ez 1.6 16V "83Kw".Találtam 1 hozzászólásban hogy készült 83 kwos motor mondjuk az nincs ott hogy 1.6 os.A teljesítmény hihető számomra mert 1 90 lóerős autóm volt előtte.Ez biztos,hogy erősebb!

Nagyon jó "kis" autó ,családi autónak vettem és még jól is megy.

Csak az a fránya váltó,egyből műanyag persely csere (olcsó),aztán kiderül ,hogy alig van olaj a váltóban feltölt de szivárog sajnos(később orvoslom most nem fér bele a kölségvetésbe),alul az "rúd"meg van repedve,korodált(nem csod olyan mint egy"szívószál")úgy elgyengült hogy nem tudtam 1esbe és hátramenetbe kapcsolni otthon a ház előtt,vissza a szerelőhöz!"Rúd" lecsavaroz lakatoshoz elvitte a szerelő,kb.fél óra múlva visszahozza megheggesztve.Nézem mi az ott"BETONVAS"vazze.visszaszerel,váltó tökéletes!

Most már csak az a "probléma",hogy a SRS és a motor lámpa eggyüt világítanak "alapjáraton",ha gázt adok elalszanak és ez így megy menet közben is.Ha nyomom neki akkor nem jeleznek.Kiolvastattam 1 helyen:fojtószelep helyzetérzékelő hiba,szerelő megtisztitja semmi változás azt mondja akkor szakadás vagy testzárlat.És itt be is fejezte.Azóta 2 helyen nem tudtak kommunikálni az autómmal.

Bocs a hosszú regényért.De ettől függetlenül nagyon tetszik az autó.A párom már sokalja is a vele töltött időt!

Ja azt elfelejtettem 97"-es.

Üdv Csaba