.ZsL. Creative Commons License 2014.10.03 0 0 4

Köszi a választ, bevált!

Sőt: egészen új világot nyitottál meg előttem, mert eddig eszembe se jutott, hogy jobb egérgombbal kattintsak a "Saját gép" ikonra.

A primary 1-et sikerült újraformázni, megszüntetni a két partíciót, és a gép is kiválóan működött a két Winchesterével és a két optikai egységével. (Egy régirégi Dell GX 1-ről van szó, amit "szakmai" adatok tárolására használnék, konkrétan mikológiával kapcsolatban.)

 

Csakhogy ezután, ahogy az öregek mondanák: "vérszemet kapva", a második Winchester helyére csatoltam a másik ajándékba kapott (mellesleg kétszer akkora GB-nyi) Winchestert, hogy talán azt is sikerül formázni.

Ettől a gép megbokrosodott, és egyáltalán nem látta az optikai egységeket, és ezt az újabb "vinyót" sem. Megijedtem, és gyorsan eltávolítottam a gépből, még a közeléből is, de sajnos, azóta a gép nem hajlandó betölteni a Windowst. Ha lecsatolom róla a sikeresen újraformázott előző Winchestert, akkor betölti ugyan, de nem látja a CD és DVD egységeket. Vagy ez, vagy az. Nagyon megsértődhetett...

Előzmény: DMA (2)