Törölt nick Creative Commons License 2014.10.02 0 0 78345

A workzone géphez 2 db tárcsát adnak. Az egyik benne van a gépben és mellette a másik. Az egyik ha jól emlékszem 40 fogú a másik meg talán 63 fogú ? Nem vagyok biztos benne fejből. A nagy fogú durva fűrészelésre való, tüzelő stb vágásához jó meg nagyoló vágásokhoz. Nem szép a vágás felülete. A sürübb fogazatúval már lehet szépen vágni léceket. ELVILEG! Ugyanis amit az aldiban lehet kapni workzone fűrészlapot (ugyanez van a gépben is) nem nevezhető minőségi lapnak. Mivel a gép elég sokat pörög, így nagyon melegszik vágkor és hamar ráég a fa a lapra, olyankor meg az az érzésed, hogy tolod, neki egyre jobban, de nem visz. Keményfát vágva hosszvágásra 1-2 m után dőlt a füst a fűrésztárcsától úgy égetett. Ezek a lapok keményfára teljesen alkalmatlanok. 

Nem ajánlom hogy vegyél belőle tartalékot, inkább ruházz be jó FREUD lapokra, elfogadható az áruk és minőségiek. Ha majd eljutsz oda hogy vennél akkor mejd elmondom, hogy milyeneket vettem amik nagyon jók.

 

A feklsőmaró témában sokat szvtam már, egyet már teljesen hazavágtam, persze olcsó gagyi volt. Van egy ősrégi fekete Bosh gépem, ez jó lenne, de nincs fordulatszám szabályzás rajta és csak 8-as szárú marót fogad. Az asztalba építéshez vettem egy másik gépet, ez már jóval nagyobb és erősebb is mint a bosh, ez már tud 8-as és 12-es szárú marót is fogadni, ez nagyon fontos! Plattoló maró 12-es szárral van, meg jónéhány spéci ami jól jön. Az ilyen marókhoz viszont kell a teljesítmény is és a fordulatszám szabályzás is. 

 

 

 

Előzmény: qpi001 (78340)