Pocok75 Creative Commons License 2014.10.02 0 0 1605

Pl. olyannal, ablakbeépítésnél kiküldtek egy bunkót, aki szidta a házat, hogy ilyen szar olyan szar,  csak mert neki nem volt kicsapva a métervonal. Ki volt már vakolva. Nem volt egy 20e Ft-os szintezője. Aki küldte őket, tojt ránk, nem akart foglalkozni a dologgal. Már nem az a csapat épít be neki és az új ember mondta, hogy igen voltak vele gondok. Még a rendőrt is kihívtam, mert ki akarták bontani a nyílászárókat, amit ugye előre kifizettem. Nem akartam kifizetni a munkadíjat, csak ha a Premier kijön és jónak ítéli. 200e volt a beépítés am. 1 napi munka 3 embernek! Aztán a garis dolgokra nem is hívtam vissza őket, nagy lassan jöttek volna 2 hónap múlva és el is ment a kedvem tőlük. Szétbaszták pl. az egyik ablakkal egybeépített erkélyajtót. A bejárati ajtót megigazították, 5cm-el volt lejjebb, nem lehetett volna betonozni. 

A vakolás hullámos lett, festőt nehezen találtunk, aki szépen én jó áron dolgozik, meg aki be is fejezi (végül én vakoltam a spalettát, mert nem tudták volna megcsinálni szépen a festők, kőművesnek meg jó pénzkereset), fűtésszerelő szétbaszta az egyik falat, mert bevéste a falba a csövet amit nem kellene, mert GK fal lesz. Majd mindenki le akar húzni, ígérgetnek, nem jönnek el. Ilyenek. De sokan úgy vannak, hogy meglátják a házat és dupla ár mint telóba. Pénzesnek néznek, vagy csak nem akarja vállalni, mert szépen kéne csinálni.

 

Ilyen bebaszásos történetünk nincs. Olyat nem bíztunk meg, de szép sztori és részvétem! Erre a gyerek témára sokan írják, hogy elmennek, de én inkább rádobtam kb. 1M, ha mégse, akkor van lehetőség. A tető közepénél van lehetőség lépcsőre, csak a dolgozót veszítenénk el, és kintről feljutnak.

A ház jobb, ha pl. nincs távfűtés, vagy energiaszolgáltatás. Fával is lehet tüzelni, meg van tere az embernek. Ha ezeken a nehézségeken túljutunk jó lesz az! Én lakásba biztos nem mennék vissza. Első lakásom 25nm volt amit én pofoztam ki egyedül. De panelba nem vágyok 11 hónapot béreltünk, a szomszédok normálisak voltak, de akkor sem. Szagok, hangokat nem szeretem.

 

Előzmény: murray (1604)