Pocok75 Creative Commons License 2014.10.02 0 0 1602

7M volt ebből a telek. 20 km kb. Bp. Igen szinte 0-ról, bár volt egy nyaralója páromnak, amit olcsón szereztek. Azt felújítottuk és eladtuk.

Több lesz, mint 30M a vége. Nem került minden 1,5x annyiba. Eléggé úgy jött ki mint, kalkuláltam. A gépészet lett több, mint számoltam, bár nem lett túlbonyolítva. Ja meg a statika miatt és volt +500e kb.

Inkább idegileg nem bírtam és most se szeretek szakikkal találkozni.

Amikor nézelődtünk, ikerházra futotta volna. Fosták a házakat sorban. Régi felújítandót nem mertem volna megvenni, mert lutri, meg rossz az elosztás. Sokat néztünk, de főleg Pesten.

Eladásra építettek összecsapottak, és ha már nem Pest, akkor legyen egyszintes. Mindkettőnk vágya ez volt.

Azok meg 30M-ért fafödémmel készülnek, ha meg megvan csinálva rendesen 40 felett vannak, emeltet max. 5cm szigetelés, vagy nincs is. Aztán ennyi pénzért meg már az elosztás se mindegy.

Szóval inkább olyat akartunk ami ránk van szabva, és legyen benne minden jó, hogy ne fizessük ki mindenünk energiára, legyen masszív, nem kispóroltan épített. Monolit födém van, a tetőben még van kb.120 nm, szóval 2 gyerek, is maradhat, ha úgy alakulna. Kb. 160nm van most.

Mi nem találtunk Pesten normális házat, Budát nem is néztük, csak néha rákerestem, de esélytelen volt.

Jó áron vetted a házat, visszakapod amit beleraktál. Nekem is az volt a célom, hogy ne bukjak azon amit veszek.

Na jó, de te is eljutsz a végére és akkor jó lesz. Majd szigeteld le a házat, akkor nem fáztok és nem megy a gatyád a fűtésre! :)

Előzmény: murray (1600)