.ZsL. Creative Commons License 2014.10.01 0 0 1

Ettől a frappáns választól alighanem okafogyottá vált ez a topik, ám hogy mégse legyen az, kérdeznék egy nem teljesen ide nem illőt:

 

Tettem egy második Winchestert a gépembe az IDE1 kábel második csatlakozójára, a gép felismerte, a totalcmd is, sőt látja, hogy ketté van partícionálva. Bontásból származó "vinyóról" van szó, a kisebbik partíción az op.rendszer van, a nagyobbikon adatok, ez utóbbit sikerült is a tcmd-vel törölni, de a bontott gépet hajdan működtető op.rendszernek csak egy részét. A kérdésem az, hogy lehet-e a gépem op.rendszeréről (Windows XP) a "secondary drivert" teljesen újraformázva partíciómentesíteni?

 

Próbálkoztam egy másik Winchester csatlakoztatásával is a fenti helyett, ez ugyanabból az ajándékba kapott, bontásból származó készletből van; a gép felismeri, a tcmd is látja, de rákattintva a "Nincs ilyen meghajtó" a válasz. Lehet, hogy csak az a baj, hogy nincs rajta semmi? Annyira, hogy még formázva sincs? Lehet egyáltalán formázatlan egy használt "vinyó"?

 

A fenti, súlyosan lélekgyötrő kérdésekre adott válasz lehet, hogy megszabadítana attól, hogy hátralévő évtizedeimet a bizonytalanság terheivel próbáljam elviselni.

Előzmény: DMA (0)