Bin Laden (angol) = teli kuka (ha német szóként kezeljük, akkor = terhelt vagyok)
Én nagyon kíváncsi lennék, ki alakította a szerepet.
Az elfogása is érdekesen zajlott, meg a magyarázkodása az amiknak, az sem volt semmi.
Az USA a II.VH után határozta el, hogy felveszi a világ megdemokratizálójának szerepét. Ezt a háborút is a maga győzelmeként hirdeti, amihez a ruszkiknak valójában alig volt köze. Na, akkor ettől a vezetéstől mit is lehet várni? Ott nem változik meg ténylegesen az országot (igazából egy zárt Részvénytársaságként üzemelő Földrész) vezetők összeállítása, csak cserélgetnek, hogy a nép azt higgye, demokráciában él. Szerintem, ott van a legtöbb ügyvéd és jogász, ha egy főre lebontjuk. A rendőrök brutalitását is megemlíthetem.
Az egész világon a saját embereit ülteti és próbálja beültetni a fontosabb poziciókba, és így veszi át a hatalmat az ottani népek felett. Azt meg mindenkinek illik tudnia, hogy miként is értek és érnek el ilyen pozíciókat. Ha kell, akkor megpuccsolják. Fizetik a puccsistákat hátulról (Szíria?), vagy élesben (Ukrajna), majd, mint jótevők, mennek és jól megdemokratizálják az országot. Érdekes, hogy azóta több a halott és a nyomorult ezekben az országokban, mint előtte, az állítólagos diktatúrák alatt volt. Ezek szerint, a demokrácia halottakkal és szegénységgel együtt értendő szabadság?