Chopper63 Creative Commons License 2014.09.28 0 0 2593

Szerbusztok!Jaj Arzeen03!

 

De nagyon nagyon veled tudok érezni!!

Ejtem is a témát amiről a linkeket betettem,de bocsássatok meg,ami nagyon aggaszt,1x az életben megoszthattam olyan emberekkel,akik ezt az aggodalmat átérzik!Köszönöm,és tényleg ne olvassátok el,csak az igazamat akartam alátámasztani,valós gondot jeleztem!

 

Megértést köszönöm,és elnézést kérek.

Nos ez az érdekes.Varrat kiszedés,Orvos:Most már nyugodjon meg,minden rendben van,semmi gond nem lesz!(Tanúm van rá,hallotta!)

 

Hétfőn lesz 2 hete,sajnos egyedül mentem be,mert aki a korházba bevitt,épp kiparkolt korház parkolóból,és ujra be,mert letelt az ingyen fél óra,és majd 800 ft/órával petyeg a parkolás.

 

Nos ekkor ez hangzott el:Ha hőemelkedése,láza lenne,ha a seb hely pirosodik,vagy valami jönne belőle,azonnal jöjjön be a kórházba.

 

Mi a csapás ez?10. hetes műtött leszek már a jövő héten?Mi van én visszafele haladok?

 

Milyen rohadt fertőzést kaptam,ami még mindég a fejem felett tartja a kardját?Bocs a lábam felett?Ti is aggódnátok,elgondolkodnátok ezen,úgy vélem!

 

Persze sirva mentem ki a rendelőből.

 

Összezárt a héten a seb,a pici luk is végre,és jól megzuhanyoztattam tegnap!De jól esett!

 

Viszont  fáj,és nem tűri ha valami hozzá ér.Ez aggaszt!

 

A kenőcsökről:Képzeld el,képzeljétek el-2 héten át volt a lábam jegelve a műtétet követően!A kórházban folyamatosan,éjjel-nappal,ez volt orvosilag kiadva!Dagadt térdemet nem érdekelte!Úgy maradt!

 

Bent volt nálam 1 tubus Fekete nadálytő krém,2 hét jegelés után kezdtem el kenni!Kórház máig azt hiszi a jég tette rendbe,de megsúgtam a dokimnak a kontrollokon a nagy TITKOT!Fekete nadálytő krém!Heti 1 tubust kenek el!Totál bejött a cucc!(Kéz műtéteknél rég bizonyitott már!!)

Nem drága,és a dupla pakkot vedd!Úgy gazdaságosabb!Vadgesztenyét is duplát végy!Jó lesz,hidd el!!

 

Tens gép-kérlek kérd el,mert nagyon jó!

 

Lehet most furán gondoltok majd rám-azt irhatom,családtag senki nem áll mellettem.SENKI!

Mindenki szid,és amikor pl 60 éves nászom leorditja a fejem,én tehetek róla beteg vagyok,mi az hogy még nem gyógyultam meg,stb..Megkergült az egész világ?!Meg!Férjemnek mondom este akit évente 1xlátok,lábam úgy emelgetem mint a srác az Avatárban,erre kiröhögött..

 

A Te tehetsz rólán kivűl mást nem hallok.Idegenek lettek a családom,nem tudom másképp irni.Idegenek segitenek mindenben,már hosszú ideje.Ők vannak velem,oda utazhattam hozzájuk lábadozni,gyógyulni.Nem hagytak magamra..Szállitanak,velük intézem ügyeim,mindent!Hálás köszönetem érte neki,nekem ők a családom!!

 

Gyermekem..nincs bébiszitter,mert kiestem a malomkerékből,igy már nem használható az ember,alig-alig kell.Hát ezekért,maximálisan megértelek!Hát nálam is vannak az életemben változások,mert ha az ember nem lép,abba bele is pusztulhat!

 

Nagyon szomorú amit leirsz,de tudod,tényleg úgy néz ki ez a világ,addig kellünk mig épek vagyunk.Rossz világ ez nagyon!A beteg ember nagyon értékes.Millió akarat erejével,másképp áll a világhoz,toleránsabb lesz másokkal,lehet rossz a meglátásom,mi jobb emberek leszünk a bajunk által!!

 

De minden nagyképű megjuhászodik,csak érje őt is valami baj!Legyen az család,barát ismerős.

 

Addig mig velük nem történik valami nyeregben vannak,de holnap akár mások kerülhetnek sorra.

Mi nem vagyunk rosszabbak mert jelenleg kissé másképp működünk!!

 

 

Erős vagy Arzeen03!Ki fogsz ebből az egészből jól jönni!Te is és mind akik itt vagyunk!!Csak idő,türelem,kitartás!(Kisfiad nagy segitséged lesz a talpra állásban,veled van úgy vélem!)

 

Szomorú,hogy az orvosaink nem veszik észre,ha a gyógyulás nem jó menetben halad,vagy nem szólnak nekünk!Mi meg még nem tapasztaltuk a dolgokat-honnan tudjuk mi hogyan helyes a gyógyulásunkban.Bele futunk dolgokba,de ki is kell másszunk belőle.

 

Juj a kispárna!!Ma végre jól aludtam,addig amig a természet ki nem szólitott!Köszi neked!Hogy nem jutott ez az eszembe?Ma nem a 2 térd közé tettem.Jobbra fordulás,de mi lehet az a nagy kattanás??Nem tudja valaki,elég rossz az érzés is,hallani sem jó!

És oldalt fordulva ágyra a párna és arra térd.Jó volt nagyon!

 

25 éve női tenyérnyi tályog volt a jobb tüdőmben,és a hanyatt fekvés a halálom,főleg náthásan!Sok tüdőgyulladásom is volt,egy nem régi majd elvitt!Nekem a sok fekvés nagyon nehezen volt viselhető,és majd végig háromnegyed űlő helyzetben élem át ezt az egészet!!

 

Csak akkor vagyok majdnem vizszintesben,ha oldalt lehetek végre!De nagy kincs nekem!!

 

Torna-nekem fáj,igy rettegek az ujabbtól.Én 9 hét után jutottam el a házi gyógytornászig,hogy mennyit vesztettem,majd meglátjuk!

 

De nagyon szeretnék járni ujra!

 

Lőszer:Hát ez csúcs komolyan!!Nekem is vannak engedéllyel tartottak,önvédelmiek,de eszembe nem jutott volna lőszer pl erre is jó.Mindég tanul az ember!!

 

 

Fájdalom csillapitó:nekem beteg a májam alapból,(Hepatistis B a klassz transzfuzió miatt pár éve.)Jó ideje harcolok érte!Millió gyógyszerrel megnyomták most,rengeteg fájdalom csillapitóval,próbálom a sok méreg hatást valahogyan csökkenteni,mert a máj nélkül elpatkolok..

 

Vannak rosszabb,jobb napjaim,bocsi most több volt a rossz,hátha jönnének már jobb napok is.Holnap reggel megyek kontrolra.

 

A képet a gépem nem nagyitotta ki,az ördögbe,úgy átvizslattam volna jobban!!

 

 

Előzmény: Arzeen03 (2590)