zkovaxxx Creative Commons License 2014.09.27 0 0 2572

Nálam egy húzódás kimeríti a   "himi humi" sérülés kategóriát. Minden olyan ahol operálnak, vagy pótolnak az nálam már egy drasztikus beavatkozás a szervezet működésébe. Teljesen eltérő, ki hogy reagál a műtétekre ami nyilván sok mindenből adódik, de sokszor a szervezet típusából is. A fiam világ életében lázas típus volt, lévén, meg sem lepődtünk, hogy a műtét után kialakult a hematóma, és jöttek a gondok. Az ő szervezete, így küzdött az operáció okozta traumával szemben. Én nem voltam lázas 10 éves korom óta, ez meg a másik véglet, de a szervezetem általában simán veszi a beavatkozásokat.

 Itt a fórumon is sokan vannak aki minden komplikáció nélkül vittek végig ugyanolyan műtéteket.

Nálam egy orvost is az minősít, hogy miként kezeli az esetlegesen kialakult problémákat.

Szerintem az orvosos elindult egy gondolati síkon, és sorba szeretné kizárni az eshetőségeket.

Ez a vizsgálat sok minden el fog számára mondani. Arra írtam, hogy nagyon pozitív dolog, hogy nincs a szervezetedben daganatos sejtből adódóan elváltozás. Ez a legfontosabb mert az összes többit lehet kezelni. Igen gondolok, de tényleg nem szeretnélek félre vinni mert ez áll tőlem a legtávolabb.

Amennyiben ez a saját leletem lenne, azt gondolnám róla, hogy van szervezetemben egy gyulladás aminek számtalan oka és okozata lehet és ezt kell megkeresni legelőször. Ez koránt sem biztos, hogy a térdedben van, de az simán elképzelhető, hogy itt fejti ki a hatását mert jelenleg itt van a szűk kereszt metszett az operált terület miatt. Miután azt írják, hogy nem akut ízületi gyulladás, ez megint pozitív, mert sokkal kezelhetőbb. Az, hogy a térded "száraz merev", szerintem az megint ezzel van összefüggésben. Az meg normális, ha bejáratod kicsit a tornával akkor jobban mozog.

Nem akarom ismételni, de én helyedbe maximum sétálnék, jövő csütörtökig, mert az elég mozgás a térdednek, és megvárnám az orvossal történő konzultációt.

 

 

Előzmény: Arzeen03 (2571)