Törölt nick Creative Commons License 2014.09.27 0 0 10339

Kedves Caned Feri!

1. Ez nyilvános fórum, bárki bármilyen hsz-hez megjegyzést fűzhet, kivéve, ha elfogadhatatlannak vélt magatartása miatt valaki bepanaszolja az oldal üzemeltetőinél, és kizárják innen (akár a felhasználónevét, akár az IP címe alapján a gépét). Amikor hsz-edre reagálva Zsazsa nénihez szóltam, az itt és másutt általánosan elfogadott szokás szerint jártam el, nem adtam alapot a hőzöngésedre.

2. Ha Zsazsa néni évődését gyilkos támadásnak vetted, és ezerrel nekiestél, nem feltétlenül az ő készülékében keresendő a hiba.

3. Ha úgy gondolod, hogy egyik-másik itteni megnyilvánulása off-topic, legalább ennyire fennakadhatnál a legutóbbi néhány oldalt elborító csodákon (méretes hímtagok, anális közösülés, gyermeknevelési tanácsok az ifjú szakértőtől).

4. Amíg nem kívánsz vele párkapcsolatot létesíteni, addig az itt mutatott és a tényleges neme vagy életkora közötti esetleges eltérésnek semmi jelentősége, indokolatlanul feszegeted.

5. Ha szerinted vén (egyéb bájos jelzőidet most inkább nem idézem), akkor miért ne öcsizhetne? Amennyiben magyar az anyanyelved, tudhatnád, hogy ebben nincs semmi sértő. Persze, hogy tudod is, csak gerjeszted a feszkót.

6. Ha nem értesz egy szót vagy kifejezést, az nem szégyen, de dicsekedni sem érdemes vele. Artikulálni (konkrétan kifejteni, megfogalmazni) gondolatot, mondanivalót is lehet, mármint annak, akinek van olyanja. Ez a megfelelő szótárból is kiderül, ha elég figyelmesen olvasod. A tourette-esek pedig akaratlan cselekvésre ragadtatják magukat, például rángatóznak, vagy trágár szavakat szőnek a beszédükbe, éppen úgy, ahogy a 10333-ban leképezted. Mert hiába erőlködsz, nem hiszem, hogy ez az útszéli modor jelezné a szellemi színvonaladat. A mondatszerkesztésedből a vak is láthatja, hogy nem vagy hülyegyerek.

7. Ezek után átgondolhatod, ha kedved tartja, hogy melyikünk viselkedett civilizálatlanul, vagy pedig mocskolódhatsz tovább, ha az esik jól. Mindezt megírtam volna pü-ben is, de csak az én címem publikus. (Meg persze Zsazsa nénié is, úgyhogy minden presztizsvesztési kockázat nélkül küldhetsz neki egy „Bocs, spongyát rá, szent a béke?” tartalmú levelet.) Megvan az elképzelésem arról, hogy mi lenne most részedről elegáns válasz. Ha bölcsen hallgatsz, azt is jól teszed. Ha viszont megint okoskodni akarsz, valószínűleg nem fogok reagálni, úgyhogy csak tessék, szabad a pálya! És mielőtt akár nyilvánosan, akár pü-ben engem is oda küldenél, ahová Zsazsa nénit méltóztattál, szíves tájékoztatásul közlöm, hogy már késő, tehát kérlek, attól az egytől kímélj meg. Bár a trágárság egyébként sincs ínyemre.

8. Minden egyebet már elmondtam korábbi hsz-eimben, amelyeket a regisztrált felhasználók itt egyben is elolvashatnak:

http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=1280073&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9005829

Nem csodálkoznék, ha neked is az én terápiámra lenne szükséged (pü). 

Köszönöm a figyelmet!

Barátsággal:

Deresbajusz

Előzmény: Caned Feri (10333)