Arzeen03 Creative Commons License 2014.09.26 0 0 2564

na beirom a csontizotóp eredményét, ez ugyis olyan tudományos, hátha érdekes lehet, meg jobban idevág, mint a sallangok, amiket néha irogatok itt

 

"Kifejezetten jóképű férfi, erős végtagokkal, izmos mellkassal. Csontozata szemmel láthatólag elsődlegesen is kiemelkedő.." Na ez volt a vicc. :)

 

Szoval amit tudni kell, a jobb térdem a nyomi.

 

"A sacroiliacalis izületek halmozása diszkréten fokozottnak tünik, bal oldal 1,4, jobb oldal 1,26.

Mindkét oldalon, de főképp jobb oldalon a bokaizület, a lábtő és lábközépcsontok vetületében egyenetlen fokozott halmozás látható."

 

" A patellák aktivitás felvétele fokozott."

 

Összefoglaló vélemény:

"a háromfázisú csontszcintigráfiás felvételeken a térdüzeletekben akut gyulladásra utaló jel nem látható. A térdizületi izfelszini régiókban diffúzan kissé fokozott osteoblast tevékenység figyelhető meg, az izületi rések kiszélesedettnek tünnek /folyadék?/. Mindkét oldalon, de főképp a jobb oldalon a bokaizület, a lábtő és lábközépcsontok területén, valamint a sacroiliacalis izületeknek megfelelően mérsékelt fokú dúsitás látható /érdemi sacroileitis nem igazolható/, a további leirt eltérések esetén enyhe fokú degenerativ gyulladásos folyamatra utaló szcintigráfiás jelek figyelhetők meg."

 

Ennyi. Képet nem tudom hogy kell feltenni.

 

Szerintem semmi komoly nincs benne. 8 évig kosaraztam, évekig karatéztam, súlyzóztam, reggeli futások, sok ugrálókötelezés..

Melóhely: részben időnként sok álldogálás, terheléssel, felszereléssel.

 

Ami még érdekelne, ha valaki tud csipő izületi lazitó gyakorlatot valami lightosat, mivel gondolom sokat emelgetem és mozgatom főleg csipőből a rossz lábam, igy ezért fáj már az izület, az leirhatná nekem, ha van kedve :)