Chopper63 Creative Commons License 2014.09.26 0 0 2560

Szia Arzeen03!

 

Oké,várom a leleted majd én is.Hát a 40-en rég tul vagyok..igy kiváncsiskodhatok.

Juj!Hát a mai nap!Az ujuj volt.Hm,kint volt a gyógytornász.Ő tényleg nem okolható.Van 6 faluja,az OEP-szerződéses!Ő egyedül vidékre járós.Én nem esek útvonalába.Egy betege lemondta a gyógytornát,igy protekció miatt vállalt be.

Kijött késve 1 órát,nem találta a házat.Mindenki rossz fele küldte.Szegény,aki nem tudja hol 1 adott cim,legalább ne mondana hülyeséget!

Felvette adatokat,megnézte dokumentálta korházi dolgokat.

Teljes ellátásra szorulónak vett fel státuszilag.Meglátta a sebem,elszörnyedt.Sajnos nem emlékszem mi volt az a nem szép szó,ami elhagyta a száját.

Hát ha nem kérdezel igy rá konkrétan,lehet nem irtam volna róla.

Szégyenlem magam.Ennyi x-el a hátam mögött,hogy is irjam..nagyon könnyű dolgok elmentek amiket alapból tudtam.5db-is ment ágyon a balra kitolás de az 5. már sirva.Jobbra meg sem próbáltatta.Az 5. már nem kellett volna szerintem!

Aztán Ő tornáztatta volna,az végig sirós volt nagy fájdalmakkal.Ja,tudom más is átéli ezt..Nagyon kevés ideig birom,ezt mondta,és nemcsak a comb izmokkal van gond.Megtesznek mindent amit lehet.20 fok ebben a stádiumban próbálkoztunk,kitoltuk 25 fokra.

Véleménye:Kéri műtős orvosom utasitását a kedden érkező térdhajlitó géppel mi legyen a protokoll?Szerinte pár hetes rehab kéne,de a betegei között volt aki 1 nap után hazamenekült.Szép kilátások!

Nem jön házhoz!Annyit tudok vele tornázni amennyit gyermekemhez be tudok jutni.Amennyit tudok,majd igyekszem.

Voltak gondok papir dologban igyekszik megoldani!

Rendes volt.

Nagy fájdalmaim voltak torna közben.Tényleg keveset birok erőnlétileg.Elszomorit,de Ti itt álltok nekem jó példának,vigasznak.

 

A Tens gépnek örült van és használom.magamtól ma annyit értem el reggel plusszban,kb 1-2 millimétert emeltem fel a műtött lábam az ágyról.Hát itt tartok most!Én ennek is nagyon örülök!

Majd csak belejövök..

 

Szép estét nektek.

 

 

 

Előzmény: Arzeen03 (2558)