Soká Creative Commons License 2014.09.24 0 0 77866

Sziasztok! (rég jártam erre)

 

 

"Szerintem minden túlzás nélkül fogalmazhatunk úgy, hogy veszteséges volt ez a projekt!"

 

Sajnálom, hogy így alakult. Nem okoskodni akarok, de eladni valamit ugyanolyan tudomány, mint megcsinálni a bútort. Ezt a keserű belátás mondatja velem. Én két dolgot látok, ami esetleg nem tette sikeressé ezt a projektet:

- a bútorodnak lett egy kicsi öszvér jellege, ami szerintem nehezítette a vásárló dolgát. A szekrény maga bútordarab, a rajta levő munkalap viszont amolyan ipari hangulatot árasztó dolog. Lakótérbe túl konyhapult jellegű, műhelybe meg túlságosan "műbútor". Szerintem, ha simán fenyőből készíted el a tetejét, hamarabb megvették volna lakáscélú használatra. (persze, úgy gondolom, használhatóbb bútor született volna, ha nem egyforma méretű fiókokat készítesz, hanem kisebb-nagyobbakat, a variálhatóság érdekében. Ahhoz kell valamiféle gyűjtőszenvedély, hogy ennyi egyforma fiók szükségeltessen.

 

- lehet, hogy részletkérdés, de rám például kimondottan riasztólag hatott az a leírás, amit a bútorhoz "mellékeltél". Olyan érzésem támadt, mintha egy teleshopos vackot szeretnének rám sózni. Lehet, hogy a kisebbséghez tartozom, de az ilyen engem például inkább elriaszt. (persze lehet, hogy másokat meg vonz...)

 

Egyébként szépen megcsináltad, én is régóta tervezem valami hasonló készítését, bár egészen más méretekkel (sok lapos fiók apróságoknak)

 

Műhelybe én egyébként keményfából csinálnék bútort. Egyszer vettem egy redőnyös sokfiókos laborszekrényt, az bükkből van és jól bírja a strapát.

Előzmény: arvaiz69 (77843)