dension
2014.09.23
|
|
0 0
134491
|
Azt hittem van itt tapasztalattal rendelkező ember, de eddig jól meghúzódott a háttérben.
Akkor leírom: ha mechanikai baja van, olcsóbb a javítás, ha meg elektronikai, akkor drágább. Ha a kettő együtt, akkor lehet 3k is. De ha pl. csak úgy van megszorulva, hogy polírozható, hát akkor még 50 sincs, mégis meg lett csinálva. Elég volt 3 adagolóssal beszélnem, ugyanezt mondta mind. Attól, hogy általánosan sok tudatlant behülyítenek emberek ezzel a 2k-val, még fingja se lesz róla, hogy mi miért annyi, mikor lehet olcsóbb, de ha befosott az elektronika, az magában 2k lesz, így is úgy is. Hát ennyit kellett volna leírni ha már valaki észt oszt, hogy lássa mindenki, azért szólt hozzá, mert tudja miről is beszél. Az adagoló valóban nem lesz felújítva, de csak azért, mert egy fél angolból holnap szedetem ki azt az adagolót, ami utána tisztítással együtt lesz meg a felújítás feléből, mellesleg 30ezret futott. Hát ezért nem lesz felújítva. Ha nem lenne más, nyilván kifizetném a komplett felújítás árát. Illetve azért kérdeztem, mert nem volt fogalmam róla. Azt mondom ezek után, fizessen ki felújításra mindenki nyugodtan kétszázezret, egészségére. |
Előzmény: cs!rke (134488)
|
|