gombóc63 Creative Commons License 2014.09.21 0 0 3789

Kedves Judit!

 

A férjem kerek évfordulójára szerveztem az utat, a szálloda remek választás volt, életünkben először utaztunk ilyen messzire. Már a megérkezés is örömmel töltött el, a recepció nagyon impozáns. Kedvesek, barátságosak, mosolygósak a szállodai alkalmazottak. A kert gyönyörű, ápolt, színeit egyetlen fénykép se adja vissza. Nekünk semmi bajunk nem volt a szobával, pedig finnyás vagyok.  Az egyetlen, amit bánok, hogy tengerre néző szobát foglaltam.....tény, arra nézett, de az előttünk levő épület miatt semmit nem láttunk belőle. Felesleges pénzkidobás volt. A férjem szülinapján kaptunk egy üveg pezsgőt és egy gyümölcs tálat a szobába. Kedves gesztus volt.

Az ételekkel maximálisan elégedettek voltunk, óriási a kínálat, itt ettünk először langusztát, homárt, délben a parton is nagy volt a választék. Egyszer egy elképesztően nagy kondérban sütötték a garnélarákokat. A part tiszta, nekem januárban kicsit hideg volt a víz.

Az esti programról nem tudok sokat mondani, az a bizonyos nyelvtudás hiánya....-((

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok. Bevallom irigyellek, sokat utaztunk már, de ez az egyetlen szálloda és hely, ahova visszamennénk:-)))

 

Előzmény: HSJudit (3788)