Az ember egy pillanatra nem figyel oda, és hogy megélénkül a fórum. :)
Én is hallatom a hangom, persze csak mint szélbe kiáltott szó. :)
Mikor megláttam az új versenyt, örültem neki. Új esemény a palettán, nyilván ez is terepfutó ünnep lesz, mint a T100 vagy a MB vagy a P85. (Teljesség igénye nélküli felsorolás. :) Aztán láttam a dátumot és csodálkoztam, hogy a T100 idejében van. No de akkor lesz az is vagy nem? Most olvastam, hogy nem. No ennek már nem örültem. De legyünk pozitívak, ez majdnem olyan, a környezet hasonlóan szép. Aztán olvasom, hogy milyen érdekes az indulási idő. Azt meg se néztem. Este 9?? Hoppá. No ez már egy érdekes szűrő. Első olvasatra nagyon negatív meglepetés. Aztán másodikra is. Aztán olvasom, hogy kicsit húzós az ára. Miért, mennyi? 15? Ó. 5.500 Ft emelés a T100 tavalyi 9.500 Ft-os árához képest szponzorral?
Nos, én még emésztem az infókat, olvasom a hozzászólásokat, elmegyek Csanya más versenyeire, aztán jövő áprilisig demokratikusan magamban eldöntöm, hogy ez az ajánlat vonzó-e nekem, vagy a T100/UTH kiíródik a versenynaptáramból. (Nem feltétlen életre szólóan. :)
Apropó, szabályok. Szerintem is rendben vannak, nagyjából eddig is ez volt, csak a fejvesztés ígérete hiányzott belőle. Ami bírálatot kapott, az sem a tartalomra vonatkozott, hanem a stílusra illetve a pontossaágra.
Csanya, nem tűröd te egy kicsit rosszul a kritikát? :)
Apropó, lehetne UTDB a neve. :)
(p.s.: jó sok szmájlit raktam, hogy mindenki észrevegye!)