_demeter_ Creative Commons License 2014.09.19 0 0 7

Örülök,  hogy ilyen hamar helyreállt a fórum!

Ami a másik felet illeti, nem vagyok benne biztos, hogy túlságosan bölcs dolog ilyen módon kivívni egy közösség ellenszenvét. Olvasom OZ összefoglalóját a veterán honlap hírek rovatában, ahogy gondolom elolvasta már mindenki és feltételezem, a nagy többségnek nagyon csípi a szemét az a magasságos stílus, amivel az "utolsó szót" szándékozik kimondani. Lehet ám mindenkinek meggyőződése, kinek-kinek a szent és sérthetetlen törvény betűi szerint, vagy éppen a saját emberi igazságérzete szerint.

"Szerveződés, súlyos megsértése, inkriminált, dokumentumok, megtagadta, NAV, fenyegetés, stb." - csak úgy kiragadva. Sok helyütt bele lehetne kötni a nagy szavakba. Mégis, amiért idecitáltam őket, lehetne inkább gondolatébresztő a szerző úrnak, mit vált ki - a stíluson kívül - ezekkel a szavakkal a jóérzésű olvasó igazságérzetében.

Mert az már csak olyan...hogy a sértettsége tenni akarás után kiált.

Egy valami egyértelműen megmutatkozik: a szerző és kiadója legnagyobb félelme, hogy a könyve a google találati lista első oldalán lesz megtalálható elektronikus formában.

Könnyen lehet, hogy egy jogi-hatósági herce-hurca után majd diadalittasan, nagy önelégedettséggel, újra nyilvánosság előtt nyerhetnek elégtételt a jogi sérelmeikért...talán érdemes azonban még előtte tovább gondolni a lehetőségeket, mert egy réteg igazságérzete várhatóan ezt nem fogja tolerálni.

El tudják képzelni, hogy a végén saját munkálkodásuk következményeként, saját legnagyobb félelmük fog beigazolódni?

A lehető legjobb szándékkal mondom, hogy talán megfontolandó kalkulálni vele.