Ugye csak viccelsz? Más nem állt volna szóba ezzel a nővel ilyen 5-6 órás fotózásokért (termékenként 6 fotót is nyomva!) 80-100.e Ft alatt! Még egyszer: kereskedelmi célú fotózás történt.
+ a butikos nő még a kismama modelleket is az én fotóimmal fizette ki (még ha részben is, adott neki e mellé még valami ruhautalványt is),
De így, egyrészt, a kismama modellek nem kerestek később, hogy lefotózzam őket, hiszen kaptak a várandósságukról - ráadásul csinos ruhákban - fotósorozat (legutóbb 310 képet nyomtam, tehát 80 Ft-ot nem adták meg nekem fotónként!),
meg még a nő az üzletei dekorálását is az én képeimmel oldotta meg (ami nem kis felhajtó erőt jelent a vásárlásokra nézve: egy szűk, pici boltban lelógó ruhákról a kismamák nem könnyen képzelik el, hogy felvéve jól is mutathatnak, a boltban hőség volt a nyáron, aztán elférni is alig lehet, így a felpróbálások se úgy mennek, egyáltalán, a szemrevételezés...Viszont ha ott vannak a fotók a termékekről körben, biztató, szélesen mosolygó, csinos kismamákon...Hm? (és két boltja is van a nőnek...Nem mellesleg nem győzött dícsérni és hangoztatni, mennyire segít neki a webes rendeléseknél, hogy a termékekről van fotó. A boltját meg nem is említette. Oda - másfél év után - egyszer csak betértem, ha már úgyis arra jártam)
A legutóbbi kismamának 15.e Ft-os ruhautalványt adott nő, és már a kismama modell castingon nyilvánosan beígérte a készült képeket.
Ha kiszámoljuk, a kismama még jobban is járt, mint én, a fotós. (ha csak egy 20.e Ft-os portfolió árat veszek is a kb 300 fotóért. Vagy vegyek 5000 Ft-ot?
Mert kb. akkor vagyunk egálban.
?