lbalog01 Creative Commons License 2014.09.14 0 0 34580

Skacok! Valakinek sikerült már pre LCI-s E60hoz /nekem dupla slotos nagy monitor, prof navi-s/ a bluetooth párosítás? Pontosabban a párosítás hibátlanul lemegy be is dobja a párosított eszközök közé az összes /legalább 8 féle/ telefont, DEEE egyikkel sem kapcsolódik azután. Semmi fajta kommunikációra nem hajlandó a kocsi, csak és kizárólag a párosítás megy. 

A gyári motorola handsettjével persze vígan kapcsolódik és tudom is használni ha kiveszem a bölcsőjéből, de az a könyöklőbe belerakott külön simkártyával dolgozik, nem a saját számommal.

Amit látok, hogy minden telefon amivel párosítottam NEM headsetnek vagy kihangosítónak hanem egy másik telefonnak látja a kocsit.

Szerntem a kocsi által visszadobott bluetooth profillal van valami gebasz. Direkt vettem egy HTC TouchPro telót, mert az rajta volt egy listán 39 másik elvileg kompatibilis őskövület telóval, persze még véletlenül sem megy. Pedig ez tuti kis teló, Win CE 6.1-el bootol de androiddal is lehet futtatni. Egyik formájában sem tudom összekapcsolni a kocsival.

Valakinek tapasztalat?