Törölt nick Creative Commons License 2014.09.14 0 0 1012

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?

A DAS valóban megváltozott. Tudomásom szerint egy bróker cég( NEPPEN RISK

KFT.Budapest) foglalkozik a szerződéskötés megkötésével,megszüntetésével is.

Nekem is volt 3 éves szerződésem(ill. van). Írtam a DAS-nak hogy anyagi okok miadt nemtudom fizetni a tagdíjat ,lejár a szerződésem hogy szeretném megszüntetni. Konkrét választ nem kaptam,erre felhivtam őket és mondták hogy Pap Editet hivjam fel és ő foglalkozik a szerződésekkel. Mondanom sem kell hogy fogalmam sem volt a változásokról és hogy a hölgy egy ügynök.

Felhivtam a hölgyet és kértem hogy elektronikusan oldjuk meg a szerződés megszüntetését ,de azt mondta hogy személyesen kell,hogy mindenféleképpen találkoznom kell vele. Rá is beszélt egy újabb csomagra,de le is járt azóta.

Ismét próbáltam információt kérni a szerződés megszüntetéséről és ismét Papp Edithez irányítottak. Akkor mondta hogy a szerződés megszüntetését elektronikusan küldjem el a DAs-nak mert ugy is majd értesítik őt.

Meg is történt: érkezett  a DAS-tól egy levél hogy mivel felmondásom nem határidőben történt (legalább 30 napos a felmondási idő) ezért nem áll módjukban elfogadni.Igy fizetnem kell + egy évet. :-(

Felhivtam Papp Editet ,és azt a választ kaptam hogy ez valóban igy van ,tudnom kellett volna. Annyit  mondott még hogy küldjem el a szerződésemet emailbe ,és személyesen kell hogy találkozzunk. 

Tudna valaki segíteni hogy léphetnék ki a DAs-ból? Csabdába estem!

Ha nem fizetek 3 hónapig megszűnik a szerződés?

Előre is köszönöm.