wector81 Creative Commons License 2014.09.12 0 0 12655

Hm.... Nekem is 16V SX van, de nem tudok róla, hogy a hátsó ablak fűtésével bekapcsolna a tükörfűtés is... Márcsak azért sem, mert a vezetőoldali tükröm mechanikus, és semmilyen elektromos kábel nem megy hozzá. Csak az utasoldali tükröm elektromos állítású. Létezik, hogy azt fűti.......?

 

Nézelődök majd bontókban, e-bay-en, satöbbi, elvileg a Chevrolet Kalos tök ugyan ez volt, csak az emblémát cserélték ki rajta, és abból mintha többet találnék fotókon a lent taglalt felszereltséggel.

 

Viszont, ha a tükrök fűtése tényleg a hátsó ablak fűtésével együtt kapcsolódik, annak a kapcsolójával, akkor az elakadásjelző melletti helyre mit kötöttek........?

 

Gondolkodok azon is, hogy a rádiót leteszem az alsóbbik helyre, felülre pedig veszek egy beépítőkeretet, és három órát, amik az olaj hőmérsékletét, az olajnyomást és az akku feszültséget jeleznék. Találtam órákat teljesen olyan stilisztikával és mutatóval, mint amilyenek a nagy műszerfali órák. Nem ütne el. Túl sok értelme nincs, de szeretem a sok kütyüt :), meg a minél több infót a motorról.

 

Előzmény: lharangozo (12654)