lazy g. Creative Commons License 2014.09.08 0 0 8249

Hahó,már itt is vagyok. Úgy volt,ahogy gondoltam,a kérdések az eddigi betegségekre,a családra,munkahelyre,ételekre,gyógyszerekre,stb korlátozódtak.

Pl-ul ilyen is volt,h hideget,vagy meleget iszom e többet,milyen ízeket szeretek és fogyasztok,vagy pl-ul van e,ill. vannak e visszatérő álmaim,mennyit alszom,stb,meg természetesen az allergiával kapcsolatos kérdések. Mióta,milyen tünetekkel,mi(k)re,stb,stb.

Egy ilyen ragtapaszhoz hasonló tűt már kaptam is a fülembe,amit néha nyomkodnom kell,h érezzem a piciny fájdalmat. Az igazi kezelés pénteken kezdődik,kb 1, másfél óra körül lesz,akkor szúrkál meg igazán.... Azt mondta a doki,h 100 emberből erre a ragtapaszos tűre 99 jól szokott reagálni,neki is volt a fülében ( fülén) egy és ezt ideiglenesen adja,h addig se szenvedjek a pollenektől. 

Nos,ha használ,naná,h azt is megírom,egyelőre azt érzem,h totál kidugult az orrom,de majd kíváncsi leszek rá,h mennyi ideig tart,stb.

Egyelőre ennyi,ha lesz bármilyen változás,azt megírom,ok? Meg persze majd péntek után lesz az igazi vízválasztó,h akkor mi is a pálya.

Üdv,minden jót Nektek,sziasztok! :-) 

Előzmény: kotkoda52 (8246)