aldilá Creative Commons License 2014.09.07 0 0 4309

Üdv!

 

A nagy jó mellett, hogy ilyen klassz helyen töltitek majd időtöket az csak egy kicsi baj, hogy a szept. 15-ével végződő nyári szezon után teszitek majd... Addig vannak a Sunline nevű társaság közvetlen járatai Palauba.

 

De nincs semmi vész. Az ASPO nevű helyi közlekedés 2-es járatával kell Olbia belvárosába bebuszozni. Az állomáshoz (stazione FS) közeli megállóban (még a sorompó előtt) kell leszállni a buszról. Aztán átsétálni a síneken, majd balra fordulva kb. 50 m-re van az ARST "buszállomása" amit végulis 2-3 útszéli megálló-tábla jelez. No para, előbb-utóbb beáll a megfelelő busz, néha több irányé is, észnél kell lenni. Nektek a Palau-Santa Teresa Gallura irány kell. Jegyet a vasúti átjáróval szembeni sarkon lévő, kis teraszos Bar Roma (itt, ha a főnökasszony van a pultban ő jól beszél angolul) nevezetű krimóban vagy balra, pont, ahonnan a buszok indulnak, azzal szemben lévő kávézóban lehet vásárolni. A retúr (andata e ritorno) az tán 1 euróval olcsóbb, de azt 7 napon belül vissza kell utazni.

 

Mellékelem a menetrendeket:

 

2-es busz innen letölthető:

 

http://www.aspoolbia.it/en/2013-09-17-13-16-00/linea-2 

 

ARST Olbia-Palau-Santa teresa Gallura iránya a 601-es mező:

 

http://www.arstspa.info/o.html

 

Utóbbinál vigyázat, mert ez egy integrált nyári-téli menetrend, tehát nem mind közlekedik októberben. A GIOR naponta, a SCOL sulis napok hétfő-szombat, a FER9 munkanap hétfő-szombat, a GIO9 naponta és a FEST vasárnap alatt levő oszlopok járnak.

Előzmény: kmaate (4307)