Törölt nick Creative Commons License 2014.09.06 0 0 315

"Azt tudtam, hogy elolvasod de teljesen zárva vagy az előtt amit mondok. Elutasító vagy."

Nem ez az alapfelállásom, de elmondom a te esetedben miért van ez így: mert ön- és közveszélyes a hitvilágod. Hogy miért azt már leírtam.

 

"Te nem azért vagy itt a fórumon se, hogy Istent elfogadd és megismerd, hanem azt élvezed, hogy minden alkalommal NEM-et mondhatsz rá. Minden szavát kiforgathatod, megmagyarázhatod és módszeresen elutasíthatod."

Tévedsz. Illetve az első fele igaz, nem azért vagyok itt hogy Isten elfogadjam és megismerjem. Mivel nem hiszek benne ezért hogy is fogadhatnám el? Viszont ha Istent nem is, de a híveket és istenképeiket megismerhetem itt, többet és többfélét, mint akikkel élőben megismerkedni van lehetőségem. Viszont nem a nemet mondás élvezete vezérel még ha szembe is helyezem a véleményem másokéval olykor. Nyilván persze nem értesz velem ebben egyet, mivel veled szemben nagyon határozott ellentmondással írtam, de ezt meg már leírtam hogy miért.

 

Viszont az nagyon szűk látókörű szemlélet, hogy zárt szívűnek gondolsz csak mert engem nem győz meg az amit téged. Én meghallgatom mindenki mondanivalóját, ha elutasításra kerül azt én nem tekintem negatív dolognak. Nem érzelmi alapú ez ugyanis, hanem használom az eszem. És ezért nem fogok szégyenkezni.

Előzmény: Törölt nick (314)