Istvan535 Creative Commons License 2014.09.06 0 0 34490

Üdv,

 

Nem engem kérdeztél, de én válaszolok, mivel az én autóm. Nos ez egy 2006-os 35D, gyári M (ez most mindegy). Sokadik BMW-m ez, nem volt még két éves az autó kb 70E km-rel amikor megvettem. Steeef-t innen a fórumról ismertem meg, mindig korrektül szervizelte az - állítása szerint is igen megkímélt autóm.

 

Mivel a elkezdte nyomni az olajat kb.150E km környékény, kicseréltem a szívósort gyárira (178.000,-FT). Nem egészen 30E kilométer megtétele után megint elkezdte nyomni az olajat. Mivel kicsit drágának találtam ismét megvenni a gyári szívósort, hívtam a szerelőmet (Steeef-et), hogy tud-e más megoldást. Azt mondta, igen ismer egy srácot innen a fórumról DemeterJR fórumtársat (az eset óta ezen a néven nem fórumozik) ő árul általa felujított szívósort, szerinte jó DE GARANCIÁT azért nem válall rá.

 

Röviden: Steeef megadta a számát, hívtam hozott egyet én megvettem, mert maga az ember korrektnek tűnt, felszereltettem és kb 3-4 E km után egy reggeli garázsban történő indítás során fémes kopogó hangot adott a motor. Azonnal leállítás (5-10 másodpercig járt), telefon Steeefnek, tréler, majd javítás.

 

A többit leírta Steeef, ami nem tetszett és nem teszik most sem az az, hogy ennyi év után tudva, hogy rossz az autóm hónapok telnek el anélkül, hogy egyáltalán érdeklődne, vagy érdeklődött volna, mindig én kerestem és álltam elő javítási ötletekkel. A hengerfejet is én saját költségen intéztem, csak azt szerettem volna vele megbeszélni, hogy fel teszi-e. Ezért volt ez a církusz.

 

Megelőzendő a következő kérdést, kerestem DemeterJR-t egyszer! el is értem, akkor sajnálkozott és mindent elismert közöltem vele a totál javítás végösszegét RÁ BÍZTAM EBBŐL MENNYIT VÁLLAL ( nem ismerem az anyagi helyzetét, ha csak 20E forintot küldött valna azt is elfogadom) e helyett inkább eltűnt. Emberek és jellemek.

 

Ide tartozik, hogy (nem akarok nagyképű lenni) de ügyvéd, büntető szakjogász vagyok, ha akartam volan megteszem a szükséges lépéseket, de nem ez volt a célom.

 

Steeef-et ettől függetlenül kiváló és segítőkész embernek ismertem meg és  tartom ma is, csaklehet az én problémámba fáradt bele egy kicsit.

 

Üdv: István

Előzmény: EEE60 (34489)