lazy g. Creative Commons License 2014.09.02 0 0 8232

Staiger és Kotkoda,Sziasztok! :)

 

Igen,ha használ a tea,akkor feltétlenül csináld végig! Úgy látszik,h Neked jó és ez a lényeg! :)

Egyébként most elvagyok,mert az orrom ugyan eldugult,ill. még nem dugult ki (ez a helyesebb kifejezés),de más tünetem nincs.

Tehát tüsszögés,szájpadlás és fül és szemviszketés: nulla.

A gyógyszerből én is csak 1 (azaz egy) db-ot vettem be,(Zilola 5 mg),de esküszöm Nektek,mint akit fejbe vágtak egy szívlapáttal,kb úgy ébredtem,ráadásul egész nap tartott a "csodálatos hatása".... Úgy döntöttem: kösz,ebből inkább nem kérek... Persze a reklámban: NEM ÁLMOSÍT...milyen érdekes... khhhm...khhhmm... Úgyhogy a gyógyszerek kilőve,nekem nem kellenek,szedje aki akarja. Nem véletlen irtózom tőlük és attól a tudattól,h mit árt a szervezetünknek. Na mindegy,most fel vagyok villanyozva... :)

Jelentkeztem egy akupunktúrás ORVOSHOZ,tehát nem ilyen-olyan "csodadoktorhoz",szóval egy orvoshoz és azt mondta,h a felső légúti allergiát sikerrel tudják kezelni,gyógyítani. Azt nem ígérte,h kigyógyít,mert az egy bonyolultabb folyamat,de azt igen,h teljesen tünetmentes lehetek,tehát számomra olyan,mintha meggyógyulnék. Azt is mondta még,h lehet,h évente két-három kezelés kell majd a szezon előtt,de az is lehet,h nem. Bármikor lehet menni,ilyenkor is,mikor úgymond tombol a pollen. Amint megtudok konkrétumokat,megígérem,h szólok Nektek. Megírom a tapasztalataimat is,ok?

Először egy hosszasabb beszélgetés lesz (egy,másfél óra kb),ahol kikérdez mindenféléről(betegségek,család,stressz,ilyesmi) és utána jönnek a kezelések.

Ez Veszprémben van,(itt élek),de sztem minden városban van ilyen doki. Csak orvost ajánlok,de ha Ti bíztok másvalakiben,Ti tudjátok,de ha tehetitek,inkább orvos!

Az ár sztem teljesen ok,első kezelés 5 ezer,a többi (az allergiára) egy ezres/ alkalom.

Holnap kapok időpontot!!! :)

Sziasztok,tünetmentes napokat!!!

Előzmény: kotkoda52 (8231)