Norbyd
          2014.09.02
     | 
     | 

0 0
        13079
     | 

Helló:) Ízlések, és pofonok. Én pont fordítva gondolom, és tapasztalom:) Nekem a porzsák vadászatból lett elegem, mert folyamatosan hiánycikk volt(porzsakfutaron is,  és ott is csak néha utángyártott volt, de az sem mindig.), és a folyamatosan gyengülő gépekből, amik rendre tönkre is mentek. Még nem volt porszívónk, ami közel 5 évet kibírt volna mint a dyson, és ráadásul semmire nem költöttem még rá. Még a gégecső sem szakadt szét amit ugye folyamatosan gyötrünk. Mert az még  oké, hogy kb 2 évet működik egy porszívó, de ez alatt az idő alatt is volt vele gond, és többször is költöttem rá,(és olyanra gondolok, amit egyébként feleslegesnek látok Pl gégecső, vagy amikor a  teljesítmény állító tekerő ment tönkre). Tapasztalatunk szerint nincs vele  sokkal több munka, amikor takarítom, mert ugye eleinte panelban használtam. Az meg szent igaz, hogy alapvetően, higiénikusabb a porzsákos, mert csak kikapod, és berakod az új zsákot. Én meg ugye ekkor nem újat rakok be, hanem mosom a tartályt takarítás után, aminek kell kb 20 perc a száradásig. Viszont tele tartálynál még nem szedem ki, ha van még esetleg mit takarítani, mert ugyan olyan erővel szív, azt befejezvén természetesen én is rendbe rakom. Eddig a gép egyébként 2 elég nagy szeméttel járó felújításban vett részt, ahol elég rendesen építési törmeléket is kapott (nyílászárók cseréje családi házban mind a két szinten, plussz ezek után egy komplett festés, ami szintén nagy retekkel járt a régi fal festék lecsiszolásakor, stb) Egyébként mi újság veletek, hogy vagytok van javulás allergia fronton? Gyerekek, hogy vannak?  |  
  Előzmény: tunderlala-3 (13078)
  |  

|