bispora Creative Commons License 2014.08.30 0 0 525719

Annyira nem az, hogy a 150 oldalas jelentésben megnevezett szexuális bűncselekményben élenjáró  etnikai csoportok, döntően pakik és kasmirok mellett cigány elkövetőkről is beszámolnak.

 

http://www.rotherham.gov.uk/downloads/file/1407/independent_inquiry_cse_in_rotherham

 

Ami itt lényeges és nem jött át a cikkekben a 260 ezer lakosú Rotherham-ban 8000 paki él. Akik iparszerűen kényszerítettek 11-17 éves, fehér lányokat prostitúcióra. A pakisztáni-cigány szex-bűnöző csoportok sajátja a klánszerű felállás, teljes hűség a csoport felé, inkább a börtön mint az árulás. A pakisztániaknál még hozzájön az a tény, hogy a megrendelők-kuncsaftok is a saját etnikai csoportba tartoznak, így a rendőrség beépülésére kicsi volt az esély. Így bár a jelzett korosztály gyereklányainak nem kevesebb mint 10%-a érintett volt az erőszakban, (130 ezer nő 1-80 évig, a 11-17 éves korosztály kb 13000 fő, ebből 1400 áldozat !!) arra tíz évet kellett várni, hogy történjék valami. Még egy adalék: most mindenki mea culpázik, egyedül a paki városi elöljárók , imámok hallgatnak. Az események alatt amúgy az egyik paki tanácstag aktívan segített eltusolni egy 2005-ös ügyet.

És akkor a többi muszlim sex-gangről nem is beszéltünk: Rochdale, Oxford, Derby, Telford meg a többi csontváz ami lassan kihull a szekrényből...

Remélem a cselekmények súlyosan rasszista jellegére is ráharap valaki. Az áldozatok szerint, mint az állatokkal bántak velük és a pakiknak külön kifejezésük lett a szerencsétlen kislányokra: dirty gori-nak(talán piszkos hófehérke) hívták őket. Ez jellemző egy primitív törzsi szerkezetben élő csoportra, ahol a csoporton belül maximális az altruizmus, ám az azon kívül esőket nem veszik emberszámba. Az igazi bűnösök azonban azok a liberális tőkés, média és politikusi csoportok, melyek ezeket Európára szabadították. 

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Oxford_sex_gang
http://en.wikipedia.org/wiki/Rochdale_sex_trafficking_gang
http://en.wikipedia.org/wiki/Telford_sex_gang
http://en.wikipedia.org/wiki/Derby_sex_gang

 

A multikulti totális csődjének ez a példája jó lenne ha nem merülne feledésbe, és hozzájárulna a rend helyreállításának mielőbbi elkezdéséhez Európában.

 

 

Előzmény: hayalilo (525702)