VéPeti Creative Commons License 2014.08.28 0 0 230

Üdv!

Segítséget szeretnék kérni. Adott egy 2007-ben épült családi ház, amit 3 éve vettem meg. Egyszintes, alatta 90nm szuterénnel (garázs és egyéb helyiségek). Kb 1 hónappal ezelőttig minden rendben volt a házzal, mikor is jött egy felhőszakadás, ami ezen a nyáron nem volt ritka. Az egész szuterén elázott. Nem szaporítom a szót, mert először persze nem tudtam, hogy honnan ázik, mert mindig éjszaka történt, viszont azóta volt még 2 ilyen eső, és újra jöttek a beázások. A harmadiknál jöttem rá, hogy a falból jön a víz. Az épület egyik oldalán a betonjárda be is süppedt, illetve mellette a gyep is.

Az egyik helyiségben már fel is szedtem a parkettát, mert tönkrement. Szerencsére a biztosító fizetett. Most minden beázásnál újra és újra bejelentem a kárt, viszont szeretnék végleges megoldást találni.

Közben persze vettem egy szárítót, ami becsülettel végzi a dolgát, és óránként kb 1 liter vizet gyűjt össze, de a következő esőnél mindent kezdek elölről.

Egyenlőre tanácstalan vagyok, hogy mi történhetett a vízszigeteléssel, amivel eddig nem volt gond. Mellékelek pár képet, és előre is köszönettel várom az ötleteket.