Törölt nick Creative Commons License 2014.08.28 0 0 494

Edward Snowden NSA informátor és menekült dokumentumokat tett közzé az Internet Chronicle riporterének bizonyítva, hogy a Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszféra-kutató Program, vagy HAARP határozottan részt vesz egy gyilkossági és agykontroll programban. (Következő postomban a működésről részletesen)

 

Edward Snowden NSA informátor és menekült kedden dokumentumokat tett közzé az Internet Chronicle riporterének bizonyítva, hogy a Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszféra-kutató Program, vagy HAARP határozottan részt vesz egy gyilkossági és agykontroll programban.

Míg a katonai börtönipari komplexum mindig rutinszerűen ragaszkodott ahhoz, hogy az alaszkai bázisú HAARP csak a természeti jelenségek tanulmányozását szolgálja a Föld ionoszférájában, Snowden rácáfolt erre a brutálisan hatalmas színjátékra.

"A HAARP kutatóállomás," - mondta, "stratégiailag lett létrehozva a kíváncsiskodó szemektől távol, közel Gakona-hoz, Alaszkában, melyet ténylegesen arra használtak, hogy a globális kapitalizmus leendő ellenzékét, azaz több millió embert megszüntessen vagy manipuláljon."

"Ezekkel a földi antennákkal a NATO (Észak-atlanti Szerződés Szervezete) képes globális szinten, távolról elhallgattatni a "deviáns vagy felforgató elkövetőket" a gondolataik eltorzításával."

A sértettek vagy a szeretteik tudtán kívül a HAARP ultra nagyteljesítményű rádióhullámokat bocsát ki. Azok a hullámok ugyanazon az elektronikus frekvencián működnek, mint a truncus encephali vagy agytörzs, szelektíven kiváltva haláleseteket, melyeknek látszólag természetes okai vannak, köztük a halottkémek számára néhány ártalmatlannak számító, mint az agyvérzés vagy a szívroham.

"Ha és amennyiben a hírszerző közösség nem tekinti optimális hatásúnak az egyenes merényletet," - mondta Snowden, "akkor 'ők' egyszerűen el tudják érni, hogy a 'célpont' őrült módon viselkedjen, annak érdekében, hogy lejárassák őket. Amikor útban voltunk Hongkong és Moszkva között, a Wikileaks alkalmazottnak és nekem ki kellett védenünk a rádió generálta gyilkos téveszmék állandó fenyegetését."

Gyorsan betessékelve az alkalmazottat a Seremetyevo Repülőtér Novotel hoteljének pazar szobájába a korábbi NSA alkalmazott elkezdte kifejteni. A 30 éves Booz Allen Hamiltonnal kötött titkotartási megállapodások miatt a Chronicle nem részletezhette azon a ponton túl, hogy az egész lakásban fel van szerelve egy teljesen működőképes Faraday kalitka.

Snowden ötletszerűen megépített Faraday kalitkája állítása szerint képes blokkolni a zavaró külső statikus és nem statikus elektromos mezőket.

"Enélkül," - mondja, "már abban a pillanatban halott lettem volna, amikor a The Guardian féle első történet nyomdába került."

Snowden tanúságtételét a HAARP dokumentumaival erősítette meg, melyeket magas rangú tisztviselők privát email fiókjaiból gyűjtött, többek közt admirálisoktól és légierő vezérőrnagyoktól. A hírszerző közösségek belső forrásai megerősítették a The Internet Chronicle-nek ezen dokumentumok hitelességét, ahogy mindezek szörnyű következményeit az emberi méltóságra.

A források ismerik a Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége (DARPA) és az Alaszkai Egyetem közötti megbeszéléseket, melyek segítették működtetni a HAARP-ot azt sugallva, hogy a rádiótornyok, valamint a TrapWire "benne vannak a játékban".

Snowden vallomása úgy tűnik, hogy részben összhangban van egy amerikai szenátoréval 2009-ben. Ekkor ő, Nick Begich elmondta az "Összeesküvés Elméletben Jesse Venturának", hogy "csak hogy befolyásolják az agy érzelmi állapot változásait, könnyen megvalósítható" a HAARP-al.