Lorne Malvo Creative Commons License 2014.08.27 0 0 86228

Évekkel ezelőtt társkeresőztem, pár találkozót sikerült összehozni, de sokáig kínlódtam vele, mire az a pár sikerült.

 

Mostanában regisztráció nélkül visszanéztem néhány egykor használt helyre, és megerősíthetem, amit összegyűjtöttél. Nem sokat írnak magukról, még arra sem veszik a fáradságot, legfeljebb egy "írj nekem és megismersz", vagy valami idézet, vagy valami sablon. 

 

Emlékszem, volt egy oldal, ahol lehetett naplót is írni, én meg is tettem, hátha javítom vele az esélyeimet. Azt értem el vele, hogy sokan olvasták (volt számlálója), minden napra kitaláltam valamit, engem is szórakoztatott, másokat is, de pont a környékemről nem nézték csak meg. Aki nem budapesti, annak egyébként sem tuti, mert alig van valaki, és ezeket még szűrni is kellett.

 

Unalmamban csináltam kamu adatlapokat, untam, hogy nem ír senki, nem is válaszolnak. Félig külföldiként regisztráltam egy fizetős oldalon, de kreditfeltöltés nélkül. Eredmény? Kaptam szinte azonnal levelet, meghívást pezsgőzésre, és kreditfeltöltést, hogy tudjak rá válaszolni. Ha írtam, pocsék helyesírással, gyenge fogalmazással, szinte azonnal választ kaptam, félig külföldiként, míg magyarként, normális fényképekkel, kitöltött adatlappal és naponta vezetett blogszerűséggel meggebedhettem.

Előzmény: Törölt nick (86226)