Alokim
2014.08.25
|
|
0 0
49417
|
Üdvözlök mindenkit, mint új regisztrált! Viszont nagyon régen zugolvasom az ide beérkező hozzászólásokat. A lakókocsi, vagy lakóautó kérdéséhez szeretnék hozzászólni. A lakóautó egy más világ, legtöbb hobbitársnál előrelépést jelent, de van néhány példa arra is, hogy valaki visszatért a lakókocsihoz. Én inkább a venni, vagy építeni kérdésben jártam körül a dolgot, mivel ez nálam is felmerült már. Végül, ha lesz belőle valami, akkor az "építeni" lesz nálam nyerő. Mindenképpen hosszított és magasított kisbuszból, nem teherre vizsgáztatott autóból, mert hiába van bónusz 10-es besorolása az embernek a biztosítónál, ha kategóriát vált, akkor A0-val kezd, és többszörösét fizeti, mint addig. Én egy ilyen járműből, és egy telepítésre behozott, papír nélküli lakókocsi belső technikájának összeépítésével képzeltem el a lakóautómat. Feltétlenül ügyelnék arra, hogy ne különbözzön kívülről egy normál járműtől, és így egy külföldi nagyváros lakótelepének parkolójában feltűnésmentesen tudjak egy-két napig ellenni, mert a kempingköltség megspórolása lenne a célom. |
|