cnumb Creative Commons License 2014.08.21 0 0 7434

Az alábbi témákban kell számon kérni a képviselő-jelöltek felkészülését:

 

1. Az önkormányzati munka törvényessége

2. A költségvetés és végrahajtás törvényessége

3. A gazdálkodás és pénzkezelés rendje

4. Az önkormányzat szerződéses viszonyai

5. Az intézmények

6. Az önkormányzati szolgáltatások rendje

7. Demográfiai folyamatok

8. Építésügyi helyzet

9. Településrendezés. Visszaélések, törvénysértések.

 

 

Ehhez a jelölteknek ki kell kérni és fel kell dolgozni minden költségvetési dokumentumot, minden szerződést, minden jegyzőkönyvet. 

NEM LESZ KÖNNYŰ! Irattár nincs, könyvelő nincs, Vágó minden levelet, iratot, dokumentumot eltűntet.

 

Állítsátok képviselő-jelöltjeitek számára ALKALMASSÁGI FELTÉTELKÉNT azt, hogy a felkészülés során milyen munkamennyiséget produkálnak, mennyire hozzáértő módon dolgozzák fel (és szerzik meg!) az adatokat és információkat, valamint, hogy milyen aktívak annak nyilvánossá tételében!

 

EZT A MUNKÁT  VÁLASZTÁS UTÁN MÁR NEM LEHET ELVÉGEZNI, mert Vágó a bukás után felperzselt földet és romokat hagy maga után!

 

A mocskolódással, gyűlöletkeltéssel, fenyegetéssel és félelemkeltéssel szemben (amire mindenki számíthat, aki harcba száll az ősmutyival szemben) kizárólag TUDÁSSAL, IGAZSÁGGAL lehet fellépni!

 

Magam már elolvastam a jegyzőkönyveket és tájékozódtam az ügyekről. Azt is meg tudom mondani, miből fizették a tüzijátékot meg a többi parasztvakítást. És azt is, hogy ennek mi lesz a következménye.

 

Egész Vácdukát, az összes leendő jelöltet minősítené, ha ezeket nekem kellene elmondanom, a távolból.

 

De meg fogom tenni, ha a jelöltek nem kezdenek munkához. Mert az én munkám és az én igazságaim is ott fekszenek a romok alatt, amiket Vágó és Marcinka összehordtak. És nem nyugszom, amíg ezek ki nem derülnek.

 

1 polgármester-jelöltet és maximum 7 képviselő-jelöltet állítsatok! De csak motivált, munkabíró, elkötelezett és FELKÉSZÜLT embereket!

 

Üdv

 

 

ps: miután magam nem vagyok közszereplő, nevem, magánszférám bármilyen említése személyhez fűződő jogokat sért.