W007W Creative Commons License 2014.08.21 0 0 26250

De ha már itt tartunk akkor ha nem dolgozom majd a cégnél akkor kinek szólsz hogy szóljon nekem hogy vegyek vissza?

Megmondasz az anyukámnak? :)

Tudom a politika keze messzire elér de azért ezek a dolgok nem szoktak örökké tartani és hidd el te és az egyesületed sem fogják ezt örökké csinálni!

Amúgy meg én azokra a hibákra szoktam felhívni a figyelmet amiket ti a menetrend tervezésnél nem vettetek észre és lám az sem tökéletes amit ti csináltok. És igazából az egész fonódó hálózatra nem lett volna szükség ha a végállomásokon megteremtik csatlakozások lehetőségét. De ez most sem sikerült és sajna nem mindenki akar pont arra utazni amerre ti kitaláltátok a járatokat.

Visszatérve még az említett esetre a 123Y járatról a Szabadság utcánál a 21-es járatnak nem igen kell számítani átszálló utasra hisz a Vásárcsarnokot azzal is el lehet érni aki pedig a Búza térre kíván utazni az a Megyeri téren nem száll fel a másik buszra. De ez is csak a te hibád hogy egyszerre mennek és nem a két kertvárosi járat közé került időben a 21. Vess magadra!