MZ/Y Creative Commons License 2014.08.14 0 0 164868

Furcsa olyanoktól is olvasni, hogy egyelőre vége a meccsre járásnak, akiről eddig el sem tudtam képzelni. Szar dolog, nem kicsit. Én éppen most találtam ki, hogy egyszer kinézek, mert - és ez sokaknak nem fog tetszeni. :o)

Szóval írtam az első meccs után, hogy tv-n keresztül katasztrofálisan szól a tábor. Kaptam érte, bár Big is így hallotta, mikor visszanézte a meccset. Azóta mintha hangyafasznyit javult volna, de nem tudom. Hétvégén a rokonoknál ment a zöldek-cselzí meccs, ők nézték, én kb. 2 percet, közben egyszer szólalt meg a Hajrá, Fradi (és ugye nem a táboruk adta), hát ezerszer különb volt még így is, mint ami nálunk a tv-n átjön. Elfogadva, hogy nem a tábor tagjai estek át kollektíven hangszál-műtéten, marad az eddigi 2 lehetőség: vagy szar az akusztika, vagy szar helyen vannak a zajmikrofonok (de olyan szinten, amit direkt tervezni kellett, véletlenül nem lehet így elszúrni). Mivel előbbit cáfoltátok, marad a második lehetőség, de nem akarom elhinni, hogy néhány kb.szott mikrofon áthelyezése megoldhatatlan feladat lenne... Röviden, "ellenőrizni" akartam a stadiont :o), de ha mindenféle kártya kell, akkor talán kihagyom.

 

Losik: azzal egyetértek, hogy nem a klub hibája a kevés pénztár, de Te nem csak ebben vitatkoztál Andrással, de el is magyaráztad, hogy miért nem baj ez, meg a szurkolók a hibásak. Hááát, továbbra sem, ha ennyi pénzt elköltöttek, a második legfontosabb dolog (a szurkolók kiszolgálása) ugyan legyen már korrekten megoldva, mégiscsak 21. század vagy mi. Amit többen írtak, hogy emberek álltak ki a sorból és mentek el a picsába, az megbocsáthatatlan, mert őket sokáig nem fogják meccsen látni, nyakam rá, hogy 90 %-uk nem onlány veszi meg a jegyet a következő meccsre, hanem berágott és nem megy.