pacsuli Creative Commons License 2014.08.08 0 0 26461

Gratulálok nektek!!! :))))) És nagyon cuki Bendegúz a kistesóval :)))) Mesélj, hogy telnek a napok! Tudsz Bendegúzzal is eleget foglalkozni? Remélem, nem viseli majd meg, hogy vissza kell mennie az oviba.

 

Nagyon örülök, hogy sikerül szoptatnod :) Sokszor van olyan érzésem, hogy a kórházban a csecsemősök, védőnők sara, ha egy anyuka nem tud szoptatni, mert nem bátorítják és nem tanítják meg neki. Nyilván rengetegszer nem ezen múlik, de azért sokszor igen. Itt egy barátnőm a Jánosban szült elsőre, na az nem a szoptatás segítéséről híres. Anyukának  meg se mutatták, hogy kell, a baba a mellbimbót rágcsálgatta, aztán itthon a védőnő próbálta tanítgatni, de addigra az anya már elkönyvelte, hogy ő biológiailag alkalmatlan a szoptatásra. a másodikat az Istvánban szülte, ahol meg éppen az ellenkezője a hozzáállás, minden egyes csecsemős hosszasan tanítgatta, mikor hallotta az előzményeket, és mikor a végén elbocsátáskor mondta, hogy azért írjanak már neki tápszert is a biztonság kedvéért, mert ő nem akar kockáztatni, hogy egyszer nem lesz mit adnia, a doktornő visszanyomta a székbe, hogy akkor mutassa csak, hogy is szoptat, és csak akkor engedte el (recept nélkül), amíg meg nem bizonyosodott róla, hogy tud szoptatni. Két egyformán könnyű szülése volt egygébként.

 

Nemlajos, nálad mi a helyzet? mennyi is van még hátra? Van már nevetek? :) És hol fog aludni? :))

 

Egyébként képzeljétek, egy barátnőm egypetéjű ikreket vár lombikkal! :)))) Direkt egyet kértek beültetni, erre fogta magát a pötty, és kettéosztódott, hát ilyet se hallottam még :)))

Előzmény: Lindush (26460)